Нові трейлер, кадри і постер ситкому «Метод Комінскі» з Майклом Дугласом і Аланом Аркіном

17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Новий ситком від творця хітових серіалів «Теорія великого вибуху» і «Два з половиною чоловіка» Чака Лоррі розповість про міцну дружбу колись відомого актора Сенді Комінскі (Дуглас) та його агента Нормана Ньюлендера (Аркін), які намагаються вибратися з будь-якої життєвої ситуації з гумором і честю та з невеликою допомогою з боку своїх сімей, нагадуючи нам, що деякі відносини ніколи не старіють.

Дочку Сенді Мінді, яка допомагає батькові з його театральною школою, грає зірка ситкому «На старт!» Сара Бейкер, а проблемну дочку Нормана Фібі, яку головні герої в трейлері відвозять в центр реабілітації, втілює зірка «Доктора Хауса» Ліза Едельштейн.

Також у серіалі з'явиться номінант на премію «Оскар» Денні ДеВіто, чиєю самої знаменитою телевізійною роллю є основна роль в ситкомі «У Філадельфії завжди сонячно».

Згідно з кадрами, які ви можете побачити нижче, ДеВіто з'явиться в «Методі Комінскі» в образі лікаря Сенді. Дуглас і ДеВіто зіграли разом у відомих пригодницьких фільмах «Роман з каменем» та «Перлина Нілу», які вийшли на екрани у середині 1980-х років.

Всі серії 1 сезону «Методу Комінскі», яких налічується 8 штук, доступні для перегляду на стримінговому сервісі Netflix з 16 листопада.

2280 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: