«Сокіл і Зимовий солдат»: Емілі ВанКемп завершила зйомки в 1 сезоні серіалу MCU

1 жовтня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілі ВанКемп, яка у всесвіті Marvel втілює агента Щ.И.Т.а Шерон Картер, поділилася фотографією зі свого останнього дня зйомок в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий солдат».

Опублікувавши у середу в Instagram чорно-білий знімок свого іменного крісла зі зйомок серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», актриса написала:

Це кінець зйомок! Завжди люблю грати цю дівчину. #thefalconandthewintersoldier #comingsoon

Вперше Шерон Картер, також відома як Агент 13, з'явилася на великих екранах в супергеройському блокбастері «Перший месник: Друга війна», де вона жила по сусідству зі Стівом Роджерсом (Кріс Еванс) і приглядала за ним на прохання Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон).

У фільмі «Перший месник: Протистояння» Шерон, яка також виявилася двоюрідною онукою Пеггі Картер (Гейлі Етвелл), допомагала Стіву і Бакі (Себастіан Стен), але коли її спробували зробити любовним інтересом Стіва, це не спрацювало, і з тих пір ми більше не бачили Агента 13.

Але у Шерон збереглися дружні стосунки з Бакі та Семом Вілсоном (Ентоні Макі), так що вона знову буде допомагати їм у серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», прем'єра якого переїхала на 2021 рік.

3386 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: