«Секретне вторгнення»: новий погляд на Мартіна Фрімана у наступному серіалі від Marvel

2 квітня 2023,  16:11 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман знову втілить (вже колишнього?) агента ЦРУ Еверетта Росса в майбутньому серіалі «Секретне вторгнення» від Marvel Studios та Disney Plus. І на цей раз на нього чекає зміна образу.

Серіал «Секретне вторгнення» покаже повернення колишнього директора Щ.И.Т.а і засновника команди Месники Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон). Цього разу він та його союзники зіткнуться з масштабним вторгненням іншопланетян скрулів, яким вдалося проникнути в усі важливі інституції на Землі.

Про роль Еверетта Росса у цій історій відомо мало, проте новий кадр від журналу Vanity Fair, показує його в неочікуваному образі замість звичного костюма агента ЦРУ він вдягнений у звичайний реглан, носить на шиї хустинку, а на голові шапку. Може, це скрул в образі Мартіна Фрімана? Все може бути.

Росс вперше дебютував у всесвіті MCU у 2016 році в блокбастері «Перший месник: Протистояння», а потім зіграв ключові ролі під час подій фільмів «Чорна пантера» та «Чорна пантера: Ваканда назавжди».

Екшен «Чорна пантера: Ваканда назавжди» розкрив, що Росс є колишнім чоловіком графині Валентини Аллегри де Фонтен (Джулія Луї-Дрейфус), яка тепер очолює ЦРУ. Він намагався допомогти королівській родині Ваканди в обхід ЦРУ, Вал дізналася про його «зраду», і Росса заарештували. Але наприкінці фільму його врятувала Окойє (Данай Гуріра), тож тепер він може бути в бігах. Звідти й зміна образу.

Прем'єра серіалу «Секретне вторгнення» відбудеться влітку.

736 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: