Прем'єри «Морбіуса» та нових «Мисливців на привидів» тепер відбудуться в 2021 році

9 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Запасаємося терпінням знову. У світлі світової пандемії коронавірусу кіностудія Sony Pictures вирішила перенести дати прем'єр своїх очікуваних проектів «Морбіус» та «Мисливці на привидів: З того світу» на наступний рік.

Науково-фантастичний бойовик «Мисливці на привидів: З того світу», в якому з'явиться Пол Радд, і адаптація коміксів Marvel про антигероя-вампіра у втіленні Джареда Лєто під назвою «Морбіус» повинні були стати найбільш очікуваними фільмами цього липня та всього літа, але поки ситуація з кінотеатрами залишається закритою, студія вирішила перестрахуватися і відкласти їх на рік прийдешній.

Тепер «Морбіуса», який повинен був вийти на великі екрани 30 липня цього року, ми побачимо 18 березня 2021 року. А нові «Мисливці на привидів» боротимуться з потойбічним злом у кіно не з 9 липня, а з 4 березня 2021 року.

Разом з ними нову дату релізу отримала сімейна комедія «Кролик Петрик: Втеча до міста» вона вийде в кінотеатри 14 січня 2021 року.

Тим часом зовсім без дати прем'єри залишився військовий екшен «Грейхаунд: Битва за Атлантику», головну роль в якому виконує Том Генкс. Він повинен був вийти у кіно 11 червня, а тепер перенесений на невизначений час.

Також значні зміни в графік релізу своїх фільмів внесла компанія Marvel Studios, чий наступний супергеройський екшен «Чорна вдова» тепер ми побачимо (дуже на це сподіваємося) аж 5 листопада.

1503 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: