Раян Рейнольдс, Джоді Комер і Тайка Вайтіті відправляться у світ небезпечної відеогри

13 червня 2019,  20:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс приступив до зйомок свого нового науково-фантастичного бойовика «Вільний», який вийде на екрани через рік.

«Вільний» («Free Guy») розповість історію співробітника великого банку, який одного разу дізнається, що він є гравцем реалістичної відеогри, де кожен може робити все, що йому заманеться. І після цього доля світу опиняється в його руках.

Роль банкіра, який опинився всередині відеоігри, виконає Раян Рейнольдс.

Компанію Рейнольдсу в кадрі складуть зірка популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, режисер супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті та Джо Кірі з серіалу «Дуже дивні справи».

Сценаристом історії виступає Метт ЛіберманРіздвяні хроніки», «Родина Адамсів»), а режисером номінант на премію «Оскар» Шон ЛевіНіч в музеї», «Реальна сталь», «Дуже дивні справи»).

Світова прем'єра фільму «Вільний» запланована на 1 липня 2020 року.

Тим часом ви все ще можете застати Рейнольдса в кінотеатрах України в образі детектива Пікачу в сімейному фентезі «Покемон детектив Пікачу». А в майбутньому він зіграє в комедійному екшені «Тілоохоронець дружини кілера» та бойовику Майкла Бея «6 Underground».

3489 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: