Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо виглядають стильно на першому фото «Одного разу в Голлівуді»

29 червня 2018,  23:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша офіційна фотографія нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» представляє персонажів Бреда Пітта і Леонардо ДіКапріо.

Кримінальна драма «Одного разу в Голлівуді», чиї події розвиваються в 1969 році, розповість історію Лос-Анджелеса і Голлівуду, якого вже немає».

ДіКапріо і Пітт втілять в ній центральних персонажів: колишню зірку серіального вестерну Ріка Далтона і його давнього дублера Кліффа Бута.

Вони обидва безуспішно намагаються досягти успіху в мінливому Голлівуді, який не впізнають. По сусідству з Ріком живе дуже відома актриса Шерон Тейт, і вони з Кліффом вирішують цим скористатися.

Першим поглядом на свого персонажа і на персонажа Пітта ДіКапріо поділився у своєму Instagram у середу, і з тих пір фото набрало 2,1 мільйони лайків.

На промо-фотографії новий екранний дует Тарантіно, який вже стає культовим, позує на тлі старої будівлі з колонами. Пітт одягнений у звичайний джинсовий костюм, що підкреслює бажання його героя залишатися поза софітів, зате колишня телезірка у втіленні ДіКапріо вбрався в шкіряний піджак цегляного кольору, жовту водолазку і коричневі штани зі стрілками, щоб привернути увагу оточуючих.

Обидва актора вже другий раз працюють з Тарантіно. Пітт раніше знявся у нього в фільмі «Безславні виродки», а ДіКапріо зіграв головного антагоніста у вестерні «Джанго звільнений», за що отримав номінацію на «Золотий глобус».

Роль Тейт, яку в 1969 році вбила банда Чарльза Менсона, виконає зірка картин «Загін самогубців» і «Я, Тоня» Марго Роббі.

Прем'єра «Одного разу в Голлівуді» запланована на 50-річну річницю з дня вбивства Тейт, яка відбудеться 9 серпня 2019 року.

1713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: