Марго Роббі замінить Емму Стоун в новому фільмі від режисера мюзиклу «Ла-Ла Ленд»

3 грудня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, Емма Стоун покинула майбутній проект Дем'єна Шазелла з гучною назвою «Вавилон», але режисер вже знайшов заміну на її роль в особі не менш відомої актриси номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі.

У драмі «Вавилон» («Babylon»), чиї події будуть розвиватися в Голлівуді під час перехідного періоду від німого кіно до стрічок зі звуком, Стоун повинна була виконати роль знаменитої актриси того часу Клари Боу, але, як зазначає сайт Deadline, була змушена піти з проекту «у зв'язку з конфліктом графіків».

Тому кіностудія Paramount Pictures і Шазелл, який прославився на весь світ завдяки мюзиклу «Ла-Ла Ленд», вже знаходяться на ранній стадії переговорів з Роббі, щоб вона виконала головну жіночу роль у «Вавилоні».

Якщо переговори пройдуть успішно, то Роббі возз'єднається з колегою по оскароносному фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» Бредом Піттом (і ми сподіваємося, що цього разу у них будуть спільні сцени). Роль Пітта у «Вавилоні» поки не розголошується.

Тим часом роль голлівудського продюсера Ірвінга Тальберга виконає зірка супергеройської трилогії Сема Реймі «Людина-павук» Тобі Магуайр.

На початку 2020 року Роббі була знову номінована на «Оскар» за свою гру в біографічній драмі «Сенсація», після чого повернулася на екрани в образі Харлі Квінн в супергеройському екшені «Хижі пташки». Минулого тижня в український прокат вийшла кримінальна стрічка «Дрімленд», де Роббі втілює грабіжницю банків, яка ховається від поліції.

А влітку 2021 року актриса знову зіграє Харлі Квінн в супергеройському блокбастері Джеймса Ганна «Загін самогубців: Місія навиліт».

1631 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: