Новини про фільм

13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
16 лютого 2021,  21:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки легендарної трилогії Пітера Джексона «Володар перснів» проходили на мальовничих пейзажах Нової Зеландії і подарували його акторам безліч чудових спогадів. Наприклад, Вігго Мортенсен мабуть досі згадує, як він рибалив у цій річці в перерві між дублями.

Читати далі...
10 лютого 2021,  01:35 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

Могутній маг з казкового світу Середзем'я Гендальф Сірий у втіленні видатного актора Іена МакКеллена, який згодом став Гендальфом Білим, без сумнівів є одним з наймудріших персонажів усіх часів і народів. Так що на честь повернення в кінотеатри трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» саме час згадати його найкращі цитати.

Читати далі...
20 листопада 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї зими всі шанувальники творів Дж.Р.Р. Толкіна й творчості режисера Пітера Джексона зможуть знову відправитися в епічну подорож Середзем'ям в компанії хоббітів, гномів, ельфів та одного мудрого чарівника, оскільки на великі екрани повертаються фентезі-трилогії «Володар перснів» і «Хоббіт».

Читати далі...
12 лютого 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним моментом нового тизер-трейлер пригодницького фентезі «Аладдін» від студії Disney стала поява Джіні, але ми вирішили розібрати його по кадрах і дізнатися, що ще цікаво він нам розкрив.

Читати далі...
22 грудня 2018,  23:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо колись зніматимуть рімейк трилогії «Володар перснів», то на роль Голума просто зобов'язані покликати Кару Делевінь. Вона впорається і без комп'ютерної графіки.

Читати далі...
28 грудня 2017,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Як зробити трейлер ще більш епічним? Додати в нього нотки трейлера майбутнього супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності».

Користувач EMM вирішив нагадати нам, наскільки великим фільмом є заключна частина першої фентезійної трилогії Пітера Джексона «Володар перснів: Повернення Короля», переробивши її трейлер в стилі фільму «Месники: Війна нескінченності». Замість Месників тут у нас є Хранителі персня, а замість Таноса — Король відьмак. Насолоджуйтесь.

Дивимося перший український трейлер «Месники: Війна нескінченності». У кіно фільм увірветься 3 травня 2018 року.

18 серпня 2016,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вперше всі фільми трилогій «Володар перстнів» і «Хоббіт» Пітера Джексона можна буде придбати разом у вигляді цілого комплекту, який виглядає чарівно.

Читати далі...
27 листопада 2014,  12:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В наступному місяці довгоочікувана фінальна частина трилогії, «Хоббіт: Битва п'яти армій», виходить на великі екрани, і якщо фани думають, що для них це стане важким прощанням, то що вже говорити про почуття актора, який більше десяти років грав Гендальфа. А поки Іен Маккеллен вирішив поділитися спогадами про те, як закінчувалися його зйомки у «Володарі кілець».

Якби не фантазія сценаристів, Іену МакКеллену могла б дістатися дуже скромна роль в трилогії «Хоббіт», адже в книзі його Гендальф достатньо часу пропадає за кадром. Але з рішенням зробити з однієї книги три фільми роль улюбленого багатьма чарівника значно збільшилася, давши акторові можливість продовжити свої пригоди в Середзем'я.

У передчутті завершення зйомок третього «Хоббіта» Маккеллен згадав, як зворушливо завершувалася його участь у першій трилогії про світ Толкіна, «Володаря кілець»:

Коли ми завершили першу трилогію, це був великий день для основних акторів, день, коли твої зйомки закінчилися. Ми закінчили знімати, нам оголосили, що це останній день такого-то актора, всі розійшлися, переодягнулися і потім повернулися назад. Люди не роз'їхалися по домівках. Вони чекали. І я пам'ятаю, що мій останній день був там, на парковці, де було поле битви або Мінас-Тіріт. І Пітер з продюсером Баррі Осборном встав і показав фільм, весь зроблений про мене. П'яти-, шести- або семихвилинний фільм, наповнений веселощами, жартами, моментами, які хочеться запам'ятати. Після актора підкликали і вручали йому персональний меч. Який, зрозуміло, все ще зберігається в мене вдома. Також там був факел що світиться. І це не могло не розчулити. Подивимося, чи станеться щось схоже завтра. Підозрюю, що це буде просте прощання. «Поки-поки, Хоббіт, бувай-бувай.» Не знаю. Але так, мені буде дуже сумно прощатися з деякими друзями. Але відчуваю, що немає причини нам не зустрітися знову через кілька років. Ми швидше за все так і зробимо. Це ж можливо, чи не так?

«Хоббіт: Битва п'яти армій» вийде на українські екрани вже 11 грудня.