Новини зірок з

22 грудня 2018,  23:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо колись зніматимуть рімейк трилогії «Володар перснів», то на роль Голума просто зобов'язані покликати Кару Делевінь. Вона впорається і без комп'ютерної графіки.

Читати далі...
27 листопада 2014,  12:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В наступному місяці довгоочікувана фінальна частина трилогії, «Хоббіт: Битва п'яти армій», виходить на великі екрани, і якщо фани думають, що для них це стане важким прощанням, то що вже говорити про почуття актора, який більше десяти років грав Гендальфа. А поки Іен Маккеллен вирішив поділитися спогадами про те, як закінчувалися його зйомки у «Володарі кілець».

Якби не фантазія сценаристів, Іену МакКеллену могла б дістатися дуже скромна роль в трилогії «Хоббіт», адже в книзі його Гендальф достатньо часу пропадає за кадром. Але з рішенням зробити з однієї книги три фільми роль улюбленого багатьма чарівника значно збільшилася, давши акторові можливість продовжити свої пригоди в Середзем'я.

У передчутті завершення зйомок третього «Хоббіта» Маккеллен згадав, як зворушливо завершувалася його участь у першій трилогії про світ Толкіна, «Володаря кілець»:

Коли ми завершили першу трилогію, це був великий день для основних акторів, день, коли твої зйомки закінчилися. Ми закінчили знімати, нам оголосили, що це останній день такого-то актора, всі розійшлися, переодягнулися і потім повернулися назад. Люди не роз'їхалися по домівках. Вони чекали. І я пам'ятаю, що мій останній день був там, на парковці, де було поле битви або Мінас-Тіріт. І Пітер з продюсером Баррі Осборном встав і показав фільм, весь зроблений про мене. П'яти-, шести- або семихвилинний фільм, наповнений веселощами, жартами, моментами, які хочеться запам'ятати. Після актора підкликали і вручали йому персональний меч. Який, зрозуміло, все ще зберігається в мене вдома. Також там був факел що світиться. І це не могло не розчулити. Подивимося, чи станеться щось схоже завтра. Підозрюю, що це буде просте прощання. «Поки-поки, Хоббіт, бувай-бувай.» Не знаю. Але так, мені буде дуже сумно прощатися з деякими друзями. Але відчуваю, що немає причини нам не зустрітися знову через кілька років. Ми швидше за все так і зробимо. Це ж можливо, чи не так?

«Хоббіт: Битва п'яти армій» вийде на українські екрани вже 11 грудня.