Новини фільмів, в яких згадується Білл Мюррей

30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
10 січня 2023,  18:52 | Новини фільмів

До прем'єри супергеройського блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» від Marvel Studios та Disney залишилося трохи більше місяця, і його новий трейлер вийшов саме вчасно, щоб познайомити нас ближче з суперлиходієм Кангом Завойовником (та іншими новими персонажами MCU).

Читати далі...
24 жовтня 2022,  20:55 | Новини фільмів

Наступного року супергеройський дует Людина-мураха та Оса повертається на великі екрани у своїй новій пригоді під назвою «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде початком П'ятої фази кіновсесвіту Marvel. І в цій фазі з'явиться новий могутній суперлиходій Канг Завойовник.

Читати далі...
30 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, у зв'язку з пандемією COVID-19 нова очікувана стрічка «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» від культового режисера Веса Андерсона вийде в український прокат 3 грудня, як було заплановано раніше.

Читати далі...
20 серпня 2020,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер стрічки «Остання крапля», яка возз'єднала Білла Мюррея з режисеркою фільму «Труднощі перекладу» Софією Копполою.

Читати далі...
23 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року на великі екрани прибуде нова драматична комедія культового режисера Веса Андерсона, яка в українському прокаті отримала назву «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"».

Читати далі...
12 лютого 2020,  19:42 | Новини фільмів

Режисер оскароносного фільму «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон знову відправляє глядача в незвичайний світ своєї фантазії у новій драматичній комедії «Французький диспетчер», чий трейлер вийшов сьогодні.

Читати далі...
7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...
8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

17 січня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив перший тизер паранормальної комедії «Мисливці за привидами 3», яка буде продовженням оригінальної дилогії, а не нещодавнього перезапуску.

Читати далі...
18 серпня 2015,  11:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крис Хемсворт был замечен на съемках «Охотников за привидениями» в Бостоне.

В грядущей научно-фантастической комедии австралийский актер играет секретаря Кевина, которому выдали специальную униформу. И судя по его приспособлениям на мотоцикле, то он не будет просто отвечать на звонки в конторе, а примет активное участие в охоте за паранормальным, помогая основной четверке.

Самых охотников, вернее охотниц за привидениями в фильме Пола Фига играют Кристен УигМелисса МакКартиКейт МакКиннон и Лесли Джонс.

Неделю назад стало известно, что в фильме будут камео у оригинальных охотников Билла Мюррея и Дэна Эйкройда.

Недавно Хемсворт представил комедию «Каникулы», которая является римейком фильма Харольда Рэмиса, одного из оригинальных охотников за привидениями. В этом году с ним также выйдет приключенческая драма «В сердце моря» Рона Говарда. А потом он вернется в образах охотника в спин-оффе «Белоснежки и охотника» и Тора в «Торе: Рагнарёк».

«Охотники за привидениями» выйдут в прокат 15 июля 2016 года.