Стів БушеміSteve Buscemi

Стів Бушемі / Steve Buscemi
Повне ім'я: Steven Vincent Buscemi
Народився 13 грудня 1957; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 175 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Стіва Бушемі

Монстри на канікулах: Трансформанія (2021) ... Wayne
Гелловін Г'юбі (2020) ... Walter Lambert
Король Стейтен-Айленда (2020) ... Papa
Мертві не вмирають (2019) ... Farmer Frank Miller
Чудотворці (2019) ... Бог, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Монстри на канікулах 3 (2018) ... Wayne
Carney (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Тиждень до... (2018) ... Charles

Біографія Стіва Бушемі

Стів Бушемі народився 13 грудня 1958 року в Нью-Йорку, закінчив школу «Уеллі-Стрім Сентрал» на Лонг-Айленді, але в коледжі провчився всього один семестр і кинув. За порадою батька подав заяву про прийом на цивільну службу – чекати чого довелося три роки. У цей час Бушемі підробляв де міг, щоб оплачувати навчання в інституті Лі Страсберга. Чотири роки Бушемі проробив у нью-йоркскій пожежній охороні, плекаючи надію знятися в кіно й виступаючи в різних театральних постановках.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стіва Бушемі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стіва Бушемі

Написати коментар...
Написати коментар...