Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Стів БушеміSteve Buscemi

Стів Бушемі / Steve Buscemi
Повне ім'я: Steven Vincent Buscemi
Народився 13 грудня 1957; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 175 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Стіва Бушемі

Монстри на канікулах: Трансформанія (2022) ... Wayne
Гелловін Г'юбі (2020) ... Walter Lambert
Король Стейтен-Айленда (2020) ... Papa
Мертві не вмирають (2019) ... Farmer Frank Miller
Чудотворці (2019) ... Бог, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Монстри на канікулах 3 (2018) ... Wayne
Carney (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Тиждень до... (2018) ... Charles

Біографія Стіва Бушемі

Стів Бушемі народився 13 грудня 1958 року в Нью-Йорку, закінчив школу «Уеллі-Стрім Сентрал» на Лонг-Айленді, але в коледжі провчився всього один семестр і кинув. За порадою батька подав заяву про прийом на цивільну службу – чекати чого довелося три роки. У цей час Бушемі підробляв де міг, щоб оплачувати навчання в інституті Лі Страсберга. Чотири роки Бушемі проробив у нью-йоркскій пожежній охороні, плекаючи надію знятися в кіно й виступаючи в різних театральних постановках.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стіва Бушемі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стіва Бушемі

Написати коментар...
Написати коментар...