Джессі АйзенбергJesse Eisenberg

Джессі Айзенберг / Jesse Eisenberg
Народився 5 жовтня 1983
Зріст: 175 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джессі Айзенберга

Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Lex Luthor
Опір (2020) ... Marcel
Зомбіленд: Подвійний постріл (2019) ... Columbus
Віваріум (2019) ... Tom
Мистецтво самооборони (2019) ... Casey
Операція «Колібрі» (2018) ... Vincent Zaleski
Світ під твоїми ногами (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ліга справедливості (2017) ... Lex Luthor
Ілюзія обману 2 (2016) ... J. Daniel Atlas
Світське життя (2016) ... Bobby

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джессі Айзенберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джессі Айзенберга

Написати коментар...
Написати коментар...