Зої ДойчZoey Deutch

Зої Дойч / Zoey Deutch
Народилася 10 листопада 1994; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 163 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Зої Дойч

Most Dangerous Game (2020) ... актриса, продюсер (исполнительный продюсер)
Зомбіленд: Подвійний постріл (2019) ... Madison
Політик (2019) ... Infinity Jackson
Річард говорить «Прощавай» (2018) ... Claire
Підстава (2018) ... Harper
Ed Sheeran: Perfect (2017) ... актриса
Рік вражаючої людини (2017) ... Sabrina Klein, продюсер
Дорослі ігри (2017) ... Erica Vandross

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зої Дойч. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зої Дойч

Написати коментар...
Написати коментар...