Оновлення, в яких згадується Зої Дойч

10 травня 2019,  20:08 | Оновлення

Опубліковано український трейлер нової комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» з Джонні Деппом та Зої Дойч. Вейн Робертс зняв фільм за власним сценарієм.

За сюжетом фільму консервативний лектор з коледжу Річард дізнається, що йому залишилося жити всього шість місяців. Тоді головний герой йде у повний відрив і перетворюється на бунтуючого і нестримного героя численних вечірок. Це викликає шок у його дружини Вероніки (Розмарі ДеУітт) та директора коледжу Гаррі (Рон Лівінгстон), однак викликає захоплення у студентів Річарда, коли він починає веселий хрестовий похід проти влади і лицемірства.

Українська прем'єра фільму «Річард говорить „Прощавай“» намічена на 23 травня.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

21 липня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний трейлер байопіка «За прірвою в житі», де зірка «Людей Ікс» Ніколас Голт втілює легендарного письменника Дж.Д. Селінджера. Фільм розповість про його юнацькі роки, навчання в Колумбійському університеті, про пережиту війну і про те, як народився його знаменитий персонаж Холден Колфілд, головний герой культового роману «Над прірвою в житі». Компанію Холт тут складають Кевін Спейсі, Зої Дойч, Сара Полсон та Віктор Гарбер.

Українська прем'єра кінокартини від володаря премії «Еммі» Денні Стронга очікується 23 листопада. Чекаємо на дубльований трейлер.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

22 лютого 2017,  15:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Саманта (Зої Дойч) – крута старшокласниця. Вона разом з подругами гуляла на кращих вечірках, цілувалася з найкрутішими хлопцями, знущалася з невдах. Настала п'ятниця, 12 лютого. Начебто звичайний день для Саманти. Але вона потрапила в жахливу аварію... Дівчина прокинулася, дивиться на календар – знову 12 лютого. Для Саманти життя стало одним днем, вона проживає його знову і знову. Вона повинна зрозуміти, що потрібно виправити, щоб піти з цього замкнутого кола. Але на це їй знадобляться десятки спроб...

У кінотеатрах України «Матрицю часу» покажуть з 27 липня.

20 листопада 2016,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективна драма «Перш ніж я впаду» з Зої Дойч в головній ролі заснована на однойменному бестселері й розповість про один день з життя випускниці, в кінці якого вона гине. Але потім знову прокидається в цьому самому дні, і це буде продовжуватися, поки дівчина не дізнається причину своєї смерті і не проживе цей день якомога достойніше.

Компанію Дойч у фільмі складають Холстон Сейдж, Дженніфер Білз, Логан Міллер, Єлена Кампуріс і Дієго Бонета.

16 листопада 2016,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер без цензури комедії «Чому він?», в якому родина героїні Зої Дойч на чолі з суворим батьком у втіленні Брайана Кренстона ніяк не піддається чарам її нового хлопця — багатого, але незграбного Джеймса Франко.

Український трейлер кінокартини, яка вийде в український прокат у середині січня 2017 року, дивимося тут.