Брайан КренстонBryan Cranston

Брайан Кренстон / Bryan Cranston
Народився 7 березня 1956
Зріст: 179 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Брайана Кренстона

Айван, єдиний і неповторний (2020) ... Mack
Ваша честь (2020) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
El Camino: Пуститися берега (2019) ... Walt
Every Act of Life (2018) ... John Steinbeck
Небезпечна книга для хлопчиків (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Острів собак (2018) ... Chief
1+1: Нова історія (2018) ... Philip Lacasse
Останній помах прапора (2017) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брайана Кренстона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брайана Кренстона

Написати коментар...
Написати коментар...