Генрі КавіллHenry Cavill

Генрі Кавілл / Henry Cavill
Народився 5 травня 1983; Джерсі, Нормандскі острови
Зріст: 185 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Генрі Кавілла

Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Superman / Clark Kent
Енола Холмс (2020) ... Sherlock Holmes
Making The Witcher (2020) ... актор
Відьмак (2019) ... Geralt of Rivia
$ 400 000
Номіс (2018) ... Marshall
Місія неможлива: Фолаут (2018) ... August Walker
Ліга справедливості (2017) ... Superman / Clark Kent
Dawn of Justice: Uniting the World's Finest (2016) ... Self
The Might and the Power of a Punch (2016) ... Self
Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості (2016) ... Clark Kent / Superman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Генрі Кавілла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Генрі Кавілла

Написати коментар...
Написати коментар...
*}