Ейса ГонсалесEiza González

Ейса Гонсалес / Eiza González
Народилася 30 січня 1990; Мехіко, Мексика
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ейси Гонсалес

Швидка допомога (2022) ... актриса
Спіріт: Дикий мустанг (2021) ... Milagro Navarro
Ґодзілла проти Конґа (2021) ... Maya Simmons
Аферистка (2020) ... Fran
Бладшот (2020) ... KT
Кунг Ф'юрі (2020) ... актриса
Місто головорізів (2020) ... Lucinda Valencia
Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... Madame M
Шосе для гравців (2019) ... Jane
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Nyssiana

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ейси Гонсалес. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ейси Гонсалес

Написати коментар...
Написати коментар...