Оновлення, в яких згадується Ейса Гонсалес

8 грудня 2017,  23:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер екранізації манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел», яку зняв культовий режисер Роберт Родрігес.

Події картини розгортаються в майбутньому. Одного разу прогулюючись по звалищі, доктор Дісон Ідо, якого втілює володар 2 премій «Оскар» Крістоф Вальц, знаходить там понівечену жінку-кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Але коли Аліта приходить до тями, то виявляє, що не пам'ятає свого минулого. Так починаються її пошуки загублених спогадів. Разом з ними у відео з'являються герої і лиходії у втіленні лауреатів премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі і Махершали Алі, Еда Скрейна і Ейси Гонсалес.

Українська прем'єра «Аліти», сценаристом і продюсером якої є Джеймс Кемерон, відбудеться 19 липня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

4 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фільму «На драйві» нехай і йде всього чверть хвилини, але наповнений екшеном під зав'язку. Це історія про молодого водія Бейбі (Енсел Елгорт), який змушений працювати на злочинного боса Дока (Кевін Спейсі), і під час одного з пограбувань він виявляє, що ця справа приречена на провал. Також у фільмі зіграли Лілі Джеймс, Джеймі Фокс, Джон Хемм, Джон Бернтал та Ейса Гонсалес.

Крутий відкриваючий епізод екшену Едгара Райта дивимося тут. Українська прем'єра фільму відбудеться 24 серпня.

2 серпня 2017,  00:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен Едгара Райта «На драйві» вже встиг підкорити серця глядачів і критиків за кордоном, а поки ми чекаємо на його прибуття в українські кінотеатри, пропонуємо вам переглянути цей шикарний відкриваючий епізод. У ньому головний герой — першокласний водій Бейбі (Енсел Елгорт) — і його поплічники, яких грають Джон Бернтал, Джон Хемм та Ейса Гонсалес, відправляються грабувати банк, а після тікають від поліцейської погоні на червоному авто під круту музику.

Які композиції увійшли в саундтрек «На драйві», до якого Райт може зняти сиквел, читайте тут. У кіно з 24 серпня.