Чад СтахелскіChad Stahelski

Чад Стахелскі / Chad Stahelski
Народився 20 вересня 1968
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Чада Стахелскі

Джон Вік 4 (2021) ... продюсер (продюсер)
Німона (2020) ... Sir Ambrosius Goldenloin
Джон Уік 3 (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Джон Уік 2 (2017) ... режисер
Рейн (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Джон Уік (2014) ... режисер
Міцний горішок 4.0 (2007) ... Terrorist
Fetch (2007) ... Sunny, продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Чада Стахелскі
Зображення Чада Стахелскі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чада Стахелскі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чада Стахелскі

Написати коментар...
Написати коментар...