Новини зіри, в яких згадується Брайан Кренстон

7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.

16 липня 2016,  20:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року W magazine зібрав разом три десятка кращих акторів, серед яких виявилися Кейт Бланшетт, Шарліз Терон, Семюел Л. Джексон, Брайан Кренстон, Брі Ларсон, Едді Редмейн, Донал Глісон, Руні Мара і Алісія Вікандер, і влаштував їм прослуховування на головні ролі в «Віднесених вітром», що перетворилося в такий трихвилинний відео майстер-клас від голлівудських зірок.

«— Якщо ти підеш, куди мені йти, що мені робити?
— Якщо чесно, дорога, то мені плювати.
»

29 березня 2016,  13:59 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарлиз Терон, Руни Мара, Брайан Крэнстон, Кейт Бланшетт, Брэдли Купер, Алисия Викандер, Элизабет Бэнкс, Сет Роген и Марго Робби рассказали журналу W о своих самых любимых любовных сценах в кино.

Читати далі...