Новини фільмів, в яких згадується Гері Олдман

26 липня 2023,  17:26 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Читати далі...
10 травня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
4 січня 2023,  20:11 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер очікуваної біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв режисер хітових блокбастерів «Інтерстеллар», «Початок», «Дюнкерк» і трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
28 лютого 2021,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку найгарячіших трейлерів, реліз яких відбувся у лютому. У їхньому числі трейлери до фентезійного екшена «Мортал Комбат», діснеївського фільму «Круелла», українського мультфільму «Мавка: Лісова пісня» та мелодрами «Після падіння», а також нові трейлери супергеройських міні-серіалів «Ліга справедливості Зака Снайдера» та «Сокіл і Зимовий солдат».

Читати далі...
12 лютого 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман вступає в нерівну боротьбу з багатомільярдною фармацевтичною компанією, яка хоче підсадити людей на нове знеболююче, в трейлері драматичного трилера «Трафік» (не плутати з однойменним фільмом режисера Стівена Содерберга 2000 року, який отримав 4 премії «Оскар»).

Читати далі...
29 січня 2021,  21:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У розпал гучного скандалу, пов'язаного з Армі Гаммером, якого колишні дівчата звинувачують в насильстві (та навіть у канібалізмі), в мережі з'явився трейлер його нового фільму «Криза», де компанію скандальному акторові склали зірка Поттеріани Гері Олдман та зірка трилогії «Хоббіт» Еванджелін Ліллі.

Читати далі...
4 грудня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нового кіношедевра Девіда Фінчера «Манк», який вийшов на Netflix сьогодні, стримінгова компанія представила його фінальний трейлер, де кінокритики називають стрічку Фінчера «найкращим фільмом року».

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер чорно-білої біографічної драми «Манк», яку зняв режисер культових фільмів «Бійцівський клуб», «Соціальна мережа» і «Загублена» Девід Фінчер.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  11:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фільм культового голлівудського режисера Девіда Фінчера «Манк» вийде в цьому році на стримінговій платформі Netflix, яка вже представила його перший тизер-трейлер. І так, фільм буде чорно-білим, в дусі старого Голлівуду, який тут показаний.

Читати далі...
19 грудня 2019,  20:36 | Новини фільмів

Щойно на Youtube відбулася прем'єра українського трейлера психологічного трилера «Жінка у вікні», де номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс грає жінку, яка страждає від агорафобії.

Нова стрічка режисера оскароносних фільмів «Спокута» і «Темні часи» Джо Райта буде адаптацією роману А.Дж. Фінна й розповість про те, як психолог Анна Фокс (Адамс), яка страждає від агорафобії, тобто боїться вийти зі своєї квартири на вулицю, заводить незвичайну дружбу з сусідкою з будинку навпроти Джейн Расселл (лауреатка премії «Оскар» Джуліанна Мур), яка одружена з Алістером Расселлом (лауреат премії «Оскар» Гері Олдман). Одного разу Джейн зникає, і життя Анни перевертається, оскільки вона підозрює, що з її подругою сталося щось жахливе.

Українська прем'єра фільму «Жінка у вікні» відбудеться навесні, 14 травня.

4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
30 жовтня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Не стій у неї на шляху. Дивимося офіційний український трейлер гостросюжетного екшену Закарі Адлера «Кур'єр», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 12 грудня.

В екшен-трилері «Кур'єр» зірка фільмів «Квант милосердя» і «Світ забуття» Ольга Куриленко втілює лондонського кур'єра, яка повинна доставити важливу посилку для свідка в одній гучній справі. Але коли на свідка здійснюється замах, кур'єр бере його життя в свої руки і намагається захистити його за всяку ціну.

Компанію Куриленко в цьому фільмі складе лауреат премії «Оскар» Гері Олдман.

17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...