Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Девід ШвіммерDavid Schwimmer

Девід Швіммер / David Schwimmer
Повне ім'я: David Larry Schwimmer
Народився 2 листопада 1966
Зріст: 185 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Девіда Швіммера

Друзі: Возз'єднання (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Розвідка (2020) ... Jerry, продюсер (исполнительный продюсер)
Пральня (2019) ... Matthew Quirk
LOVE (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
That's Harassment (2018) ... Boss, продюсер (исполнительный продюсер)
Love (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Американська історія злочинів (2016) ... Robert Kardashian
Путівник з сімейного життя (2014) ... режисер

Біографія Девіда Швіммера

Девід народився 2 листопада 1966 року в Нью-Йорку (США) у єврейській родині адвокатів Артура Швіммера й Арлин Колман. Незабаром після народження він з родиною переїжджає в Лос-Анджелес.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Швіммера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Швіммера

Написати коментар...
Написати коментар...