Новини, в яких згадується Девід Швіммер

21 липня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Друзі» Девід Швіммер розкрив, що зйомки його спецвипуску для стримінгової платформи HBO Max можуть початися вже наприкінці літа.

Читати далі...
22 лютого 2020,  19:23 | Новини серіалів

Вирішивши, що з нього вистачить палеонтології, зірка легендарного серіалу «Друзі» Девід Швіммер вирішує стати першокласним спецагентом в новому британському телесеріалі «Розвідка». Але в душі він все ще залишається Россом.

В своєму новому комедійному серіалі Швіммер втілює списаного з рахунків співробітника Агентства національної безпеки США Джеррі, якого відправляють до Великої Британії, щоб він допоміг заснувати там новий відділ по боротьбі з кіберзлочинністю, ось тільки Джеррі нічого не тямить в цій справі. Користуючись знаннями з Вікіпедії, він об'єднується з комп'ютерним аналітіком Джозефом (Нік Мохаммед), який вважає його справжнім крутим агентом, і встановлює на новому місці свої порядки, чим дуже дратує справжню начальницю відділу.

Мохаммед є творцем серіалу, а Швіммер також виступає його продюсером. Прем'єра ситкому «Розвідка» відбулася вчора, 21 лютого.

8 листопада 2019,  17:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що серіал «Друзі» закінчився у 2004 році, Кортні Кокс і Меттью Перрі, які втілювали одну з найбільш улюблених пар телебачення Моніку і Чендлера, все ще залишаються близькими друзями. І їхнє нове спільне фото це підтверджує.

Читати далі...
20 жовтня 2019,  15:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового американського ситкому «Друзі» Дженніфер Еністон приєдналася до світу Instagram и для свого першого поста покликала всіх своїх друзів.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.

25 вересня 2018,  14:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер-трейлер 10 сезону відомого серіалу «Вілл і Грейс» представляє зірку «Друзів» Девіда Швіммера в образі нового хлопця Грейс.

Ні, це не кросовер «Друзів» та «Вілла і Грейс», але світи двох легендарних ситкомів з 1990-х зіткнуться, коли Швіммер з'явиться в прем'єрній серії 10 сезону в образі Ноа, нового любовного інтересу Грейс (Дебра Мессінг). Разом з ним в нових серіях розважати глядачів будуть запрошені зірки Алек Болдуін, Метт Бомер, Челсі Хендлер та Джон Крайер. Бомер втілить хлопця, який сподобається Віллу (Ерік МакКормак), а Крайер буде змагатися з Джеком (Шон Хейс) за роль президента Авраама Лінкольна.

«Вілл і Грейс» повертаються на екрани 4 жовтня.

6 жовтня 2017,  22:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix вирішив підірвати всім мозок, поділившись фрагментом з серіалу «Друзі», в якому Росс Геллер (Девід Швіммер) розповідає Чендлеру (Меттью Перрі), що в 2030 році будуть існувати комп'ютери, здатні виконувати стільки ж функцій, як і людський мозок. Тобто в теорії люди зможуть завантажувати в комп'ютер свої думки і спогади й жити вічно як машини. І це його пророцтво дуже нагадує сюжет серії «Сан Джуніперо» з науково-фантастичної антиутопії «Чорне дзеркало».

Прем'єра 4 сезону «Чорного дзеркала» відбудеться пізніше в цьому році. А «Друзів» можна почати переглядати хоч зараз.

14 листопада 2016,  01:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вы ведь помните неловкого палеонтолога Росса Геллера, одного из шестерки легендарных «Друзей»? Согласно одной из последних теорий от поклонников сериала, хеппи-энд этого персонажа оказался не таким уж и счастливым.

Читати далі...
15 липня 2016,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Таємниця, яка займала уми шанувальників серіалу «Друзі» протягом кількох декад, нарешті, була розкрита. Стало відомо ім'я (та обличчя) актора, який втілював того самого Потворного голого хлопця.

Читати далі...
18 червня 2016,  12:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новой многосерийной криминальной драме «Накорми зверя» Дэвид Швиммер и Джим Стерджесс играют двух друзей, которые затеяли опасный ресторанный бизнес.

Читати далі...
28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...