Дженніфер ЕністонJennifer Aniston

Дженніфер Еністон / Jennifer Aniston
Повне ім'я: Jennifer Joanna Aniston
Народилася 11 лютого 1969; Шерман Оукс, Каліфорнія, США
Зріст: 164 см
81%
17
19%
4

Фільмографія Дженніфер Еністон

Друзі: Возз'єднання (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
$ 4 000 000
Fast Times at Ridgemont High Table Read (2020) ... актриса
Ранкове шоу (2019) ... Alex Levy
$ 2 000 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 2 000 000
Загадкове вбивство (2019) ... Audrey Spitz, продюсер (исполнительный продюсер)
Пампушка (2018) ... Rosie, продюсер (исполнительный продюсер)
Жовті птахи (2017) ... Maureen Murphy, продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон народилася 11 лютого 1969 року в родині актора Джона Енністона й моделі Ненси Еністон. Її дід (на прізвище Анастасакіс) приїхав у США із Греції й став власником закусочної.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженніфер Еністон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженніфер Еністон

q12

23 листопада 2007, 19:04

Джен ты лучшая
0 / 0 
EneRjY

18 листопада 2011, 15:31

Внешно красивая а уже 42 года,

1 / 0 
EneRjY

18 листопада 2011, 15:31

МНЕ ПОНРАВИЛОСЬ СЕРИАЛ ДРУЗИ СУПЕР!!!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...