Адам СендлерAdam Sandler

Адам Сендлер / Adam Sandler
Повне ім'я: Adam Richard Sandler
Народився 9 вересня 1966; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 177 см
80%
8
20%
2

Фільмографія Адама Сендлера

Монстри на канікулах 4 (2021) ... Dracula, продюсер (исполнительный продюсер)
Загадкове вбивство (2019) ... Nick Spitz
$ 20 000 000, продюсер
$ 20 000 000
Adam Sandler: 100% Fresh (2018) ... сценарист
Монстри на канікулах 3 (2018) ... Dracula
Тиждень до... (2018) ... Kenny Lustig, продюсер, сценарист
Цуцик! (2017) ... актор

Біографія Адама Сендлера

Адам Сендлер – один із найпопулярніших коміків Америки. У США любов глядачів Сендлер завоював ще в телешоу Saturday Night Live, у той час як російських шанувальників насамперед ролями в «Щасливчику Гілморі» й «Великому татусі».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Адама Сендлера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Адама Сендлера

Написати коментар...
Написати коментар...