Новини зіри, в яких згадується Дженніфер Еністон

19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
12 лютого 2021,  20:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 11 лютого, свій 52-й день народження відзначала знаменита актриса Дженніфер Еністон, відома за роллю Рейчел Грін у хітовому ситкомі «Друзі», на честь чого соцмережі наповнили теплі слова на її адресу, і одним з наймиліших поздоровлень поділилася її екранна сестра Різ Візерспун.

Читати далі...
18 серпня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишні чоловік та дружина Бред Пітт і Дженніфер Еністон, які були одружені з 2000 по 2005 рік, погодилися взяти участь в телевізійному проекті, що буде збирати кошти на боротьбу з коронавірусом.

Читати далі...
8 листопада 2019,  17:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що серіал «Друзі» закінчився у 2004 році, Кортні Кокс і Меттью Перрі, які втілювали одну з найбільш улюблених пар телебачення Моніку і Чендлера, все ще залишаються близькими друзями. І їхнє нове спільне фото це підтверджує.

Читати далі...
20 жовтня 2019,  15:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового американського ситкому «Друзі» Дженніфер Еністон приєдналася до світу Instagram и для свого першого поста покликала всіх своїх друзів.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

17 червня 2019,  15:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

I'll be there for you... У суботу, 15 червня, зірці легендарного ситкому «Друзі» Кортні Кокс виповнилося 55 років. І на день народження до неї завітали дві давні подруги Дженніфер Еністон та Ліза Кудроу.

Читати далі...
21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.

27 вересня 2017,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік після виходу останніх «Злих твітів», які зібрали на Youtube 29 млн переглядів, Джиммі Кіммел порадував нас 11-м випуском цієї кумедної рубрики свого шоу. Тепер злі твіти від хейтерів читають Галь Гадот, Джим Парсонс, Дженніфер Лоуренс, Кумейл Нанджіані, Дженніфер Еністон, Джейк Джилленхол, Ніколай Костер-Вальдау, Емма Вотсон, Крістен Белл, Майкл Кітон та багато інших акторів великого й малого екранів.

Реакція кого із зірок вам сподобалася тут більше за інших? Діліться своїми емоціями в коментарях.

26 серпня 2016,  17:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Forbes оголосив свій щорічний список найбільш високооплачуваних актрис, і його другий рік поспіль очолила Дженніфер Лоуренс. Хто ж склав їй компанію?

Читати далі...