Віддана (2020)

Трейлер Віддана
80%
4
20%
1

Прем'єра в Україні 16 січня 2020

«Кожен отримує те, що хоче. Кожен має таку любов, якої прагне.»

Історія починається в Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери... Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?  

Жанри: драма, історія, мелодрама, фентезі
Тривалість: 1 г. 43 хв.
Країна: Україна
Світова прем'єра: 16 січня 2020

Чи знаєте ви?

Съемки фильма «Преданная» начались в апреле 2019. В павильоне N2 киностудии Film.UA для фильма были построены декорации старинного особняка, в котором живет семья Сколиков. Именно в этих декорациях проходили съемки почти всех интерьерных сцен фильма. Для съемок фильма в Нежиловичах под Киевом на четырех гектарах земли воссоздали настоящий город, Ивано-Франковск образца начала 20 века. Десятки домов, лавок, городские учреждения и центральная площадь, а еще рынок с торговыми лотками, школьный двор, еврейский квартал и вилла Сколиков. Также во время съемочного процесса были привлечены локации в Киеве, Черновцах и Белой Церкви.

Відео матеріали «Віддана»

Рецензія на фільм «Віддана»
Насолода й гіркота сестринської любові

14 січня 2020,  23:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Екранізацію українського роману-бестселера сучасної письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія», яка отримала більш зрозуміле широкій аудиторії назву «Віддана», можна по праву назвати одним з найбільш очікуваних фільмів 2020 року, причому нарівні з розпіареними голлівудськими проектами. Чи зможе ця гучна кінострічка вгамувати голод глядача до красивих костюмованих історій з флером позаминулого століття?

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Віддана». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «Віддана»

DaBloeb

21 січня 2020, 20:42

Большей параши я в жизни не видел. Удивиться не встать, на сколько же прогнил запад, чтобы делать такое плебейское дерьмо

0 / 3 
Оксана Диба

18 лютого 2023, 12:55

А до чого тут захід, якщо це українське кіно? До речі, за рейтингом IMDB 6,5 для іноземного фільму - це досить непогано.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Віддана, фільм 2020
Українська прем'єра 16.01.2020
Жанри: драма, історія, мелодрама, фентезі
Україна