Гері ОлдманGary Oldman

Гері Олдман / Gary Oldman
Повне ім'я: Leonard Gary Oldman
Народився 21 березня 1958
Зріст: 178 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Гері Олдмана

Гаррі Поттер 20 років по тому: Повернення в Гоґвортс (2022) ... актор
Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... Vladislav Dukhovic
Жінка у вікні (2021) ... Alistair Russell
Трафік (2021) ... Dr. Tyrone Brower, продюсер (исполнительный продюсер)
Манк (2020) ... Herman Mankiewicz
A Place Among the Dead (2020) ... GO
Кур'єр (2019) ... Ezekiel Mannings
Пральня (2019) ... Jürgen Mossack
Прокляття «Мері» (2019) ... David

Біографія Гері Олдмана

Гері Леонард Олдман народився 21 березня 1958 року в родині зварника й домогосподарки.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гері Олдмана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гері Олдмана

Написати коментар...
Написати коментар...