Гері ОлдманGary Oldman

Гері Олдман / Gary Oldman
Повне ім'я: Leonard Gary Oldman
Народився 21 березня 1958
Зріст: 178 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Гері Олдмана

Трафік (2021) ... Dr. Tyrone Brower, продюсер (исполнительный продюсер)
Манк (2020) ... Herman Mankiewicz
A Place Among the Dead (2020) ... GO
Жінка у вікні (2020) ... Alistair Russell
Кур'єр (2019) ... Ezekiel Mannings
Пральня (2019) ... Jürgen Mossack
Прокляття «Мері» (2019) ... David
Клуб анонімних кілерів (2019) ... The Man
Хантер-кіллер (2018) ... CJCS Charles Donnegan

Біографія Гері Олдмана

Гері Леонард Олдман народився 21 березня 1958 року в родині зварника й домогосподарки.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гері Олдмана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гері Олдмана

Написати коментар...
Написати коментар...