Джемма АртертонGemma Arterton

Джемма Артертон / Gemma Arterton
Повне ім'я: Gemma Christina Arterton
Народилася 2 лютого 1986; Грейвсенд, Кент, Англія, Великобританія
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джемми Артертон

Дивовижний Моріс (2022) ... Peaches
Фіктивний агент (2022) ... Alice Archer
Кінгс Мен (2021) ... Polly
Волден, або життя в лісі (2021) ... Stella
Summerland (2020) ... Alice, продюсер (исполнительный продюсер)
Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (2020) ... актриса
StarDog and TurboCat (2019) ... Cassidy
Моя Зої (2019) ... актриса
Загадкове вбивство (2019) ... Grace Ballard
Відео з участю Джемми Артертон

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джемми Артертон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джемми Артертон

Написати коментар...
Написати коментар...