Новини серіалів, в яких згадується Джемма Артертон

12 січня 2019,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський співак Сем Сміт, який отримав «Оскар» за головну тему фільму «007: Спектр», представив світу свою нову пісню «Fire On Fire», яка прозвучала у мультсеріалі «Мешканці пагорбів».

«Мешканці пагорбів» («Watership Down») адаптація фентезійного роману Річарда Адамса, чиї події розвиваються на півдні Англії і розповідають про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Прем'єра мультсеріалу, який озвучили Джеймс МакЕвой, Розамунд Пайк, Терон Еджертон, Джемма Артертон, Джон Бойега, Ніколас Голт, Олівія Колман та Бен Кінгслі, відбулася у грудні минулого року.

4 грудня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія BBC підготувала нову мультиплікаційну адаптацію фентезійного роману Річарда Адамса «Небезпечні мандри», в озвучуванні якої взяли участь зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймс МакЕвой та Ніколас Голт.

Події міні-серіалу «Небезпечні мандри» («Watership Down»), також відомого як «Мешканці пагорбів», будуть розвиватися на півдні Англії і розкажуть про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Також у мультсеріалі звучатимуть голоси Терона Еджертона, Джемми Артертон, Джона Бойеги, Пітера Капальді, Джемми Чан, Деніела Калуї, Бена Кінгслі і Розамунд Пайк.

Прем'єра «Небезпечних мандрів» відбудеться на британському телебаченні 22 грудня.