Дивіться трейлер мультфільму «Дивовижний Моріс», що є екранізацією роману Террі Пратчетта

3 листопада 2022,  19:30 | Новини фільмів

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Анімаційна стрічка «Дивовижний Моріс» («The Amazing Maurice») буде адаптацією казки відомого британського письменника Террі ПратчеттаДобрі передвісники») і розповість про пригоди розумного кота Моріса та його друзів. Ось його синопсис:

У Дивовижного кота Моріса є два таланти: до базікання та афер. Подорожуючи з магічними гризунами з міста в місто, він щоразу за розумну плату «рятує» місцевих жителів від «навали щурів». Але одного дня Моріс та його спільники стикаються з містечком, що приховує щось дійсно небезпечне. Їм доведеться обіграти справжнє зло із властивою тільки Морісу «дивовижністю»...

В оригіналі головного героя Моріса озвучує зірка культового медичного серіалу «Доктор Хаус» Г'ю Лорі. Також до акторського складу мультфільму увійшли такі відомі актори: зірка «Гри престолів» Емілія Кларк, зірка серіалу «Доктор Хто» Девід Теннант, зірка Поттеріани і «Диво-жінки» Девід Тьюліс, зірка Бондіани Джемма Артертон, зірка серіалу та фільмів «Абатство Даунтон» і фільмів про Паддінгтона Г'ю Бонневілль та зірка стрічки «Вчора» Гімеш Патель.

В українські кінотеатри «Дивовижний Моріс» прибуде взимку 2023 року, тобто у січні чи у лютому. Чекаємо оголошення точної дати прем'єри.

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: