Оновлення, в яких згадується Джемма Артертон

10 травня 2019,  18:06 | Оновлення

Картина «Віта і Вірджинія» обзавелася українським трейлером. Головні ролі у фільмі виконали Елізабет Дебікі та Джемма Артертон. Фільм зняла Чанія БаттонПалає, палає, палає»).

У фільмі описується історія яскравого роману між двома заміжніми письменницями, Вірджинією Вулф та Вітою Секвілл-Вест. У 1920-х роках у Лондоні Віта надихає Вірджинію на створення нового роману, принагідно закохуючись та долаючи соціальні норми.

Фільм «Віта і Вірджинія» у прокаті з 6 червня.

26 листопада 2016,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця Інтернет підірвала фотографія з то чи Біллом Мюреєм, то чи Томом Хенксом, який тримає на руках дитину, що плаче. Виявилося, що це все-таки був Мюррей, але під час свого недавнього відвідування «Шоу Грема Нортона» Хенкс підтвердив, що вони дійсно дуже схожі на цьому фото. І щоб відзначити цю схожість, він разом з Джеммою Артертон та Джозефом Гордон-Левіттом відтворив цей знаменитий знімок.

15 листопада 2016,  20:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників британського кінематографа та Ідріса Ельби представляємо трейлер драми «Сотні вулиць». Вона розповідає три незвичайні історії про трьох жителів Лондона, кожен з яких намагається виправити помилки і знайти своє місце в світі.

Компанію Ельбі тут склали Джемма Артертон, Кен Стотт, Франц Драмех і Том Каллен, а режисером кінокартини виступив Джим О'Хенлон, який зняв номінованний на «Золотий глобус» міні-серіал «Емма».

20 червня 2013,  13:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі свіжий дубльований трейлер до фільму «Сліпа удача» з Беном Аффлеком, Джастіном Тімберлейком і Джеммою Артертон у головних ролях.

Також доступний локалізований постер і інші матеріали.

В український і російський прокат фільм вийде 26 вересня цього року.

Слідкуйте за оновленнями!

Щоб оплачувати навчання в коледжі, Річі занурюється в світ азартних ігор он-лайн. Коли удача зраджує йому, він відправляється на Коста-Ріку, щоб помірятися силами зі справжнім асом ігрового бізнесу. Той бачить у Річі споріднену душу і вводить його в свою гру. Але коли ступінь небезпеки зростає, а ставки досягають неймовірних висот, Річі раптом чітко розуміє, що його новий бос ось-ось зробить непоправне, і намагається помінятися з ним ролями.