Новини, в яких згадується Байрон Манн

27 листопада 2019,  18:56 | Новини серіалів

В 7 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає епічна битва супергероїв та армії Дезстроука з майбутнього на острові Ліан Ю.

Місія Олівера (Стівен Амелл) приводить його назад на острів Ліан Ю, де він намагається ігнорувати наслідки «Кризи», що насувається, поки до нього не приходить на допомогу старий друг Яо Фей (Байрон Манн), як розкриває каст серії. Тим часом об'єднана команда Стріли стикається з відомим лиходієм Дезстроуком (Чарлі Барнетт) в масштабній битві.

Прем'єра серії «Purgatory» («Чистилище»), яку зняв режисер Джеймс Бемфорд, відбудеться 4 грудня за українським часом.

25 липня 2019,  15:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Рейд» Іко Вайс отримує надздібності в офіційному трейлері 1 сезону фентезійного бойовика «„У“ означає вбивці».

Події серіалу «„У“ означає вбивці» будуть розвиватися в Сан-Франциско, де живе звичайний хлопець Кай Джин (Вайс), який одного разу дізнається, що він — обраний з легендарного клану асасинів. Кай отримує різні суперздібності, якими йому доведеться навчитися управляти, щоб захистити рідний Чайнатаун від тріади.

Прем'єра всього 1 сезону «„У“ означає вбивці», де також зіграють Кетрін Вінник, Байрон Манн, Марк Дакаскос та Льюїс Тан, відбудеться 8 серпня.

Зараз Вайса можна побачити в комедійному екшені «Водій для копа», де компанію йому складають Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

26 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон розповів, що натхненням для його нового екшену «Хмарочос» стали фільми «Міцний горішок» і «Пекло в піднебессі».

Читати далі...
5 лютого 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася повноцінним трейлером бойовика «Хмарочос», де головну роль виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...