«Хмарочос» буде триб'ютом «Міцному горішку» і ветеранам війни, які втратили ногу

26 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон розповів, що натхненням для його нового екшену «Хмарочос» стали фільми «Міцний горішок» і «Пекло в піднебессі».

В «Хмарочосі» Джонсон втілює колишнього військового і фахівця з безпеки висотних будівель Вілла Сойєра, який відправляється до Китаю, щоб перевірити на безпеку найвищий хмарочос у світі, що отримав назву «Перлина». У нього на величезній висоті починається пожежа, і Вілл повинен забратися туди, врятувати свою сім'ю і знайти винних у підпалі.

Продовжуючи просувати свій новий екшен в соцмережах, Скеля написав, як класика жанру надихнула його на цю нову пригоду:

«Хмарочос» є моєю даниною поваги «Міцному горішку» і «Пекло в піднебессі». Фільмам вінтажного жанру, які надихнули покоління.

Рятувати свою сім'ю його героєві доводиться без однієї ноги, на що актора в свою чергу надихнули «ветерани війни», які були поранені і позбулися кінцівок. Зокрема Джеффрі Гласбреннер, який втратив на війні ногу, але це не завадило йому піднятися на Еверест:

Для мене також було важливо наділити мого персонажа якістю, до якої ми всі можемо себе віднести — здатність долати перешкоди. Джеффрі Гласбреннер і поранені воїни без ніг зі всього світу були моїм натхненням для персонажа Вілла Сойєра. Джефф став першим американцем без ноги, який піднявся на Еверест і став натхненням для багатьох людей, включаючи мене. Салютую тобі, брате, спасибі тобі за те, що поділився своїм часом, пристрастю, силою і перспективою. І спасибі за те, що надихнув покоління... і надрав дупу!

«Хмарочос», де також знялися Нів Кемпбелл, Пабло Шрайбер, Ноа Тейлор і Байрон Манн, прибуде в українські кінотеатри 12 липня.

2575 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: