Новини, в яких згадується Френсіс Конрой

7 листопада 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Хоакіна Фенікса і його Джокера, ми знаємо, чим ви будете займатися через тиждень. Спойлер: побіжите в кіно, щоб знову побачити шокуючий фільм режисера Тодда Філліпса на великому екрані.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джокер»
Історія хвороби жителів Ґотема
1 жовтня 2019,  04:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З самого дитинства мама називала Артура щасливчиком і казала йому посміхатися. І тепер він буквально надягає щасливе обличчя, працюючи клоуном за викликом і намагаючись розсмішити людей. Але далеко не всі оцінюють його зусилля по заслугах; багато хто знущається над ним, плює йому в його загримоване обличчя і б'є, поки він безпорадно лежить на асфальті... Але Артур не збирається кинути свої спроби нас розсмішити, ось тільки його бенефіс обернеться для Ґотема справжнім пеклом.

Читати далі...
30 серпня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Хоакін Фенікс намагається посміхатися ширше на новому постері кримінальної драми «Джокер», в якій він постане в образі знаменитого злочинного принца Ґотема.

Читати далі...
28 серпня 2019,  20:28 | Новини фільмів

Від посмішки стане всім світліше... І страшніше. Студія Warner Bros. щойно представила повноцінний і одночасно фінальний трейлер своєї кримінальної драми «Джокер», який ви вже можете подивитися з дубляжем.

Фільм режисера Тодда Філліпса буде натхненний коміксами DC і розповість історію перетворення коміка-невдахи Артура Флека, якого втілює номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс, на найвідомішого лиходія Ґотема Джокера. Трейлер показує психологічний зрив Артура, який приводить його на телебачення, на улюблене шоу ведучого Мюррея Франкліна (Роберт Де Ніро), де він готується виступити перед широкою аудиторією і просить називати себе Джокером.

Українська прем'єра «Джокера», де також зіграють Зазі Бітц, Френсіс Конрой, Ший Вігем і Браян Тайрі Генрі, відбудеться 3 жовтня.

8 серпня 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. вирішила порадувати шанувальників культового суперлиходія новими кадрами фільму «Джокер», який буде незвичайною історією його становлення.

Читати далі...
5 квітня 2019,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роберт Де Ніро розкрив, що драматична екранізація коміксів DC «Джокер», де він грає другорядну роль, була натхненна творчістю легендарного Мартіна Скорсезе.

Читати далі...
3 квітня 2019,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Тодд Філліпс поділився першим офіційним постером своєї суперлиходійської драми «Джокер» і разом з цим розкрив, коли ми побачимо його тизер-трейлер.

Читати далі...
20 жовтня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відносини між відьмами стають напруженими в промо-ролику 7 серії 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів».

В даному ролику Міріам Мід (Кеті Бейтс) просить у продавця в продуктовому магазині «півтора фунта копит для сатанинських речей». Іві (Джоан Коллінз) та Міртл (Френсіс Конрой) заявляють, що тепер «когось із них можуть вбити» і що «або вб'ють їх, або вб'ють вони». Тим часом Корделія (Сара Полсон) укладає угоду з Дайною (Адіна Портер), а в кінці відео повертається Папа Легба (Ленс Реддік) з «Шабашу», який називає когось «королевою-відьмою» і сміється з цього.

Серія отримала інтригуючу назву «Traitor» («Зрадник»), на кого з персонажів вона натякає, дізнаємося 25 жовтня.

4 жовтня 2018,  15:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зловісний промо-ролик 5 серії 8 сезону горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

У відео відьма Корделія Гуд (Сара Полсон) вночі біля багаття ділиться з Медісон (Емма Робертс), Майклом (Коуді Ферн), Зої (Таісса Фарміга), Міртл (Френсіс Конрой) та іншими своїм видінням майбутнього і зазначає, що воно було жахливим. Вона бачила вогонь, смерть і відчувала запах горілої плоті. Після нам показують, як Корделія розглядає свій живіт у дзеркалі, і на ньому гниє плоть. Наприкінці відьма каже, що єдина надія на їхній порятунок залежить від того, яким буде її наступний крок.

Серія «Boy Wonder» («Диво-хлопчик»), режисером якої є Гвінет Хердер-Пейтон, вийде на екрани 11 жовтня за українським часом.

27 вересня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відьми виступають проти антихриста в 4 серії 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів».

Флешбек покаже, як Медісон (Емма Робертс) працює в магазині одягу, де вперше зустрічає Майкла Ленгдона (Коуді Ферн). А в наш час в бункері Міртл (Френсіс Конрой) заявляє Майклу, що світ все ще можна врятувати, але він у це не вірить. Корделія (Сара Полсон) повертає до життя Коко (Леслі Гроссман), Дайну (Адіна Портер) і Меллорі (Біллі Лурд) і звертається до них по допомогу.

Серія «Could It be... Satan?» («Чи може він бути... Сатаною?») прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом.

17 вересня 2018,  15:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Тодд Філліпс поділився першою промо-фотографією з номінантом на премію «Оскар» Хоакіном Феніксом в образі Артура Флека з фільму «Джокер».

Читати далі...
15 вересня 2018,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує, що в бункері відбуваються диявольські справи.

У прем'єрній серії 8 сезону на планеті настав Апокаліпсис, і вижити вдалося небагатьом. Ті, хто вижив, опинилися в підземному бункері «Аванпост 3», яким керує Вільгеміна Венейбл (Сара Полсон). В бункері діють суворі правила, і якщо їх порушити, за цим послідує жорстоке покарання. Після в бункер прибув антихрист Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) і оголосив, що він буде обирати тих, хто заслуговує на спасіння. І в даному промо Міріам Мід (Кеті Бейтс) говорить йому: «Хай живе Сатана».

Також у відео з'являються відьми Корделія Гуд (Полсон), Медісон Монтгомері (Емма Робертс), Міртл Сноу (Френсіс Конрой) і Місті Дей (Лілі Рейб) з 3 сезону «Шабаш».

Серія «The Morning After» («На наступний ранок»), яку зняла режисер Дженніфер Лінч, вийде на екрани 20 вересня за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс, Джессіка Ленг, Таісса Фарміга та інші повертаються в тизер-трейлері 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», чиї події будуть розгортатися в постапокаліптичному світі.

Нові серії об'єднають героїв «Будинку-вбивці» (1 сезон) і «Шабашу» (3 сезон), яких доля зведе разом після Апокаліпсису, що обрушився на планету. Каст серіалу очолюють незмінні Сара Полсон і Еван Пітерс, перша з яких у нових серіях зіграє одразу трьох героїнь. Тизер-трейлер показує, як Пітерс у компанії Леслі Гроссман і Джоан Коллінз летить на літаку, який починає падати, а також тут з'являються Кеті Бейтс, Біллі Лурд, Ділан МакДермотт та Френсіс Конрой.

Чекати на 8 сезон «Американської історії жахів» залишилося вже менше тижня. Його прем'єра відбудеться на американському телебаченні 12 вересня.

16 березня 2013,  17:11 | Новини серіалів | Автор: redder

Новий сезон «Американської історії жахів» матиме підзаголовок «Шабаш», про це повідомив творець серіалу Райан Мерфі. Новину оголосили в п'ятницю на конвенції PaleyFest у панелі серіалу, на якій також були присутні Сара Полсон, Джессіка Ленг, Еван Пітерс, Френсіс Конрой, Лілі Рейб, Наомі Гроссман. Також стало відомо, що в серіалі знімуться актори з попередніх сезонів - Таісса Фарміга, Полсон, Ленг, Пітерс, Рабе і Конрой. Крім того, в "Американської історії жахів" зніметься і лауреатка "Оскара" Кеті Бейтс, яка дружить з музою Мерфі, Джесікою Ленг.