Тодд ФілліпсTodd Phillips

Тодд Філліпс / Todd Phillips
Народився 20 грудня 1970; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тодда Філліпса

Джокер 2 (2024) ... режисер, сценарист
Джокер (2019) ... режисер, продюсер, сценарист
Народження зірки (2018) ... продюсер (продюсер)
Хлопці зі стволами (2016) ... режисер, продюсер, сценарист
Області темряви (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Тодда Філліпса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тодда Філліпса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тодда Філліпса

Написати коментар...
Написати коментар...