Перший погляд на Роберта Де Ніро у «Джокері»

5 квітня 2019,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роберт Де Ніро розкрив, що драматична екранізація коміксів DC «Джокер», де він грає другорядну роль, була натхненна творчістю легендарного Мартіна Скорсезе.

«Джокер» розповість історію невдалого коміка Артура Флека, який сподівається стати відомим, але жорстокий світ поступово зводить його з розуму і перетворює на знаменитого суперлиходія-психопата Джокера, одвічного ворога Бетмена.

Роль Артура виконує Хоакін Фенікс, а Де Ніро зіграє у «Джокері» ведучого телевізійного ток-шоу Мюррея Франкліна, який на кілька секунд з'являється в тизер-трейлері (див. нижче), що був представлений у середу.

Події фільму розгортатимуться в 1981 році, за рік до прем'єри фільму Мартіна Скорсезе «Король комедії», де Де Ніро зіграв коміка-психопата Руперта Папкіна, який був одержимий одним телеведучим. І в інтерв'ю для IndieWire актор підтвердив цю паралель:

Там є зв'язок, очевидно, з усім цим. Але це не такий прямий зв'язок, як те, що персонаж, якого я граю, є Рупертом в образі ведучого багато років по тому.

Проте Де Ніро був би не проти повернути Руперта на великий екран в «Джокері» в певній мірі, якби йому це запропонували:

Якби вони запропонували мені це, я б сказав: «Це цікаво, може ми спробуємо це зробити». Але створення цього фільму пов'язано певним чином [з «Королем комедії»], ви самі побачите.

У трейлері можна побачити, як Артур в образі Джокера підкрадається до куліси, за якою на сцені стоїть персонаж Де Ніро. Так що на цей раз саме головний герой може бути головним відсиланням до Руперта Папкіна, а персонаж Де Ніро може виявитися тим телеведучим, якому він заздрить.

Компанію їм з Феніксом в незвичайній адаптації коміксів DC від Тодда Філліпса складуть Зазі Бітц, Браян Коллен, Ший Вігем, Бретт Каллен і Френсіс Конрой.

«Джокер» вийде на українські кіноекрани восени, 3 жовтня.

2607 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: