Посміхайся і танцюй: 3 нових постера фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом

30 серпня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Хоакін Фенікс намагається посміхатися ширше на новому постері кримінальної драми «Джокер», в якій він постане в образі знаменитого злочинного принца Ґотема.

Слідом за фінальним трейлером «Джокера», який студія Warner Bros. представила у середу, в мережі з'явилося тріо нових постерів з його головним героєм у втіленні номінанта на премію «Оскар» Хоакіна Фенікса. І йому вже пророкують нову номінацію за роль Джокера.

Фільм, режисером якого виступає Тодд Філліпс, покаже історію коміка-невдахи Артура Флека. Він намагається дарувати людям посмішки, але під час його виступів ніхто не сміється. Навколишній світ безжально б'є Артура, і одного разу він божеволіє й стає найнебезпечнішим злочинцем Ґотема.

Нові постери дозволяють зблизька розглянути його клоунський грим, і якщо на першому постері він намагається видавити з себе посмішку, то на другому Артур серйозний як ніколи.

Але вся ця серйозність не триватиме вічно на третьому постері він завзято танцює в костюмі Джокера на похмурих вулицях Ґотема.

В український прокат драматичний фільм «Джокер», де компанію Феніксу складуть актори Роберт Де Ніро, Зазі Бітц, Френсіс Конрой, Ший Вігем і Браян Тайрі Генрі, прибуде 3 жовтня.

2272 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: