Новини фільмів, в яких згадується Томас Джейн

21 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Дивіться трейлер нового бойовика «Вендета» за участю зірки культової франшизи «Міцний горішок» Брюса Вілліса, який вийде на екрани українських кінотеатрів 16 червня. Його сценаристом та режисером виступає Джаред Кон.

Читати далі...
11 березня 2021,  20:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Алекса і Кеті» Ізабель Мей змушена боротися за своє життя в коридорах рідної школи в екшен-трилері «Біжи, ховайся, бий» («Run Hide Fight»), який вийшов на екрани українських кінотеатрів сьогодні, 11 березня.

Читати далі...
13 листопада 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки в 2020 році можливе будь-яке божевілля, то кінематографісти подумали і вирішили, що чому б знову не відправити зірку культової фантастики «Армагеддон» Брюса Вілліса в космос. Тільки тепер йому доведеться рятувати людство не від астероїда, а від іншопланетян-зомбі.

Читати далі...
13 вересня 2018,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену Шейна Блека «Хижак» відправляє нас у ліс, де відважні герої влаштували засідку вдосконаленому і більш небезпечному Хижаку.

У перезапуску франшизи полювання повертається додому з далеких просторів космосу на вулиці невеликого містечка, куди найбільш смертоносних мисливців у всесвіті випадково викликає хлопчик Рорі (Джейкоб Тремблей). Його батька, колишнього морпіха Квінну МакКенну (Бойд Холбрук), вербують в такий собі загін самогубців, який повинен за всяку ціну зупинити Хижаків. Команда розставляє в лісі пастки, але Койл (Кіген-Майкл Кі) втомлюється чекати і вирішує сам покликати монстра. Хижак засікає їх місцерозташування і за допомогою маскування, що робить його практично невидимим, та інфрачервоного зору починає сам полювати на своїх мисливців.

У фрагменті також з'являються актори Стерлінг К. Браун, Олівія Манн, Томас Джейн, Треванте Роудс і Августо Агілера.

Дивіться також божевільний ТВ-ролик фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.

31 серпня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний трилер-екшен «Хижак» режисера Шейна Блека нарешті отримав крутий фінальний трейлер, після перегляду якого його можна сміливо назвати головним фільмом вересня.

У перезапуску популярної франшизи маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей) випадково викликає на Землю найбільш небезпечних мисливців у всесвіті, і зупинити їх може лише команда дисфункціональних найманців під проводом колишнього морпіха Квінна МакКенни (Бойд Холбрук). Фінальний трейлер дозволяє познайомитися з цією надією людства ближче і показує, що ці хлопці, яких грають Томас Джейн, Кіген-Майкл Кі, Алфі Аллен, Треванте Роудс і Августо Агілера справжні божевільні. Допомагати їм у порятунку людства буде парочка відчайдушних вчених у втіленні Стерлінга К. Брауна і Олівії Манн.

Дивіться також другий український трейлер «Хижак». У кіно з 13 вересня.

9 серпня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox сьогодні представила дебютний ТБ-ролик науково-фантастичного екшен-трилера «Хижак», де показані нові фрагменти за участю найнебезпечніших мисливців у всесвіті.

Читати далі...
26 червня 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания 20th Century Fox опубликовала новый официальный трейлер грядущего фантастического экшен-хоррора «Хищник», который выглядит гораздо лучше и обнадеживающе, чем тизер-трейлер.

Читати далі...
25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фантастичної картини Олівера Дейлі «Аксель», в якій знялися зірка «Карателя» Томас Джейн і одна з «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі.

Підліток Майлз (Алекс Нюстадтер з серіалів «Агенти Щ.И.Т.» і «Колонія») випадково знаходить високотехнологічного робопса на ім’я Аксель. Наділений передовим штучним інтелектом та добрим собачим серцем пес моментально прив’язується до Майлза. Але це не на жарт розлютило військових та вчених, які створили металевого звіра. Бажаючи захистити друга, Майлз разом з подругою Сарою (Беккі Джі) вирішує виступити проти військових.

Українські глядачі зможуть побачити «Акселя» на великому екрані з 23 серпня.

11 червня 2018,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новую кинокартину с участием оскаровского номинанта Тимоти Шаламе «Жаркие летние ночи» украинские зрители смогут увидеть на большом экране этим летом.

Читати далі...
9 червня 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два хижаки б'ються в новому трейлері фантастичного екшен-горору Шейна Блека «Хижак», який вийшов сьогодні.

Згідно з офіційним синопсисом, в новому «Хижаку» найнебезпечніші мисливці у всесвіті стали сильнішими, розумнішим і смертоноснішими, ніж будь-коли, вдосконаливши свою ДНК за допомогою інших видів. І коли маленький хлопчик випадково викликає їх на Землю, тільки хоробра команда найманців та розсерджений учитель хімії можуть запобігти знищенню людської раси.

В перезапуску зіграють Олівія Манн, Стерлінг К. Браун, Бойд Холбрук, Треванте Роудс, Алфі АлленТомас Джейн і Джейкоб Тремблей.

Дивіться український тизер-трейлер фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.

13 квітня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 представила офіційний трейлер драми про дорослішання «Спекотні літні ночі», де головну роль виконує зірка фільму «Клич мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе.

«Спекотні літні ночі» розкажуть про підлітка Деніела (Шаламе), який проводить своє літо на півострові Кейп-Код, штат Массачусетс. Він працює в невеликому магазині, куди одного разу заходить наркоторговець і просить сховати травичку від поліції, Деніел погоджується і таким чином вплутується в їх компанію, а після ще й примудряється закохатися в загадкову дівчину МакКейлу (Майка Монро).

Також у фільмі зіграють Алекс Роу5-я хвиля», «Дзвінки», «Сирена»), Томас ДжейнКаратель», «Простір») та Вільям ФіхтнерАрмагеддон», «Мамця»).

Світова прем'єра фільму Елайджа Байнума відбулася в минулому році на фестивалі South by Southwest. В американський прокат він виходить в липні.