Новини, в яких згадується Аріана ДеБос

20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
20 червня 2023,  20:49 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися свіжий трейлер фільму «Крейвен-мисливець» від MARVEL з Аароном Тейлором-Джонсоном і Расселом Кроу у головних ролях. Також під спойлером можна подивитися на локалізований постер, що вийшов разом з трейлером. В кінотеатрах України фільм стартує восени – з 5 жовтня.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
18 липня 2022,  13:56 | Кастінг

Наступного року на екрани кінотеатрів вийде новий спільний кінокомікс від студій Marvel та Sony «Крейвен-мисливець», де головного героя втілить актор Аарон Тейлор-Джонсон. Саме час познайомитися з ключовими членами його акторського складу.

Читати далі...
28 березня 2022,  04:54 | Нагороди та премії

У Голлівуді відбулася 94-а церемонія нагородження кінопремії «Оскар», і вже відомі усі її переможці. Лідером серед них виявилася наукова фантастика «Дюна» режисера Дені Вільньова, на рахунку якої аж 6 статуеток, але їй не вдалося забрати додому головний «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вестсайдська історія» (2021)
Американська класика в новій обгортці від Стівена Спілберга
9 грудня 2021,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі дуже добре знаємо легендарну п'єсу Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» про трагічне кохання двох підлітків із ворогуючих сімей, і в 60-х роках минулого століття американці вигадали свою версію цієї історії під назвою «Вестсайдська історія». Цей масштабний мюзикл про кохання, ненависть, расизм, насильство та вуличні банди, чиї танцювальні номери розгортаються на вулицях бідного нью-йоркського району, моментально став класикою кіно та важливою частиною сучасної американської культури. Ніхто не ризикував його перезнімати. До сьогодні, коли через 60 років свою версію «Вестсайдської історії» світові представив сам Стівен Спілберг...

Читати далі...
26 листопада 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час влаштувати справжнє свято любові, надії та дружби! Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого очікуваного мюзиклу «Випускний» за участю відомих голлівудських акторів Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймса Кордена і Керрі Вашингтон.

Читати далі...
21 листопада 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі піснею «Wear Your Crown», яка прозвучить в мюзиклі «Випускний», і глядачі з подивом почули, що в ній читає реп сама Меріл Стріп, зірка хітових мюзиклів «Mamma Mia!». А ви говорите, що 2020 рік не дав нам нічого доброго.

Читати далі...