Новини, в яких згадується Террі Пратчетт

9 червня 2023,  18:59 | Новини серіалів

Кроулі та Азірафель повертаються, щоб знову врятувати світ, в офіційному трейлері довгоочікуваного другого сезону хітового серіалу «Добрі передвісники» («Good Omens»), що вийде на платформі Prime від Amazon.

Читати далі...
12 травня 2023,  02:05 | Новини серіалів

Скучили за цими янголом та демоном? Свіжий постер хітового фентезійного серіалу «Добрі передвісники» з Майклом Шином і Девідом Теннантом у головних ролях розкриває, що прем'єра його нових серій відбудеться 28 липня.

Читати далі...
3 листопада 2022,  19:30 | Новини фільмів

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Читати далі...
4 грудня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський мультфільм «The Amazing Maurice» обзавівся зірковим кастом. Його персонажі заговорять голосами зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк та зірки хітової медичної драми «Доктор Хаус» Г'ю Лорі.

Читати далі...
19 квітня 2019,  03:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику багатосерійного фентезі «Добрі передвісники» зірка серіалу «Доктор Хто» та фільму «Гаррі Поттер і Келих вогню» Девід Теннант демонструє свій співочий талант.

Серіал «Добрі знамення» є адаптацією однойменного роману письменників Ніла Геймана й Террі Пратчетта, головними героями якого будуть підступний демон Кроулі (Девід Теннант) і добродушний ангел Азірафель (Майкл Шин). Вони вирушають на пошуки антихриста Адама (Сем Тейлор Бак), щоб зупинити кінець світу, про який і співає тут Кроулі у своїй зловісній колисковій. Причому робить він це в образі Мері Поппінс.

Дивіться також крутий трейлер серіалу «Добрі передвісники», де з'являються чотири вершники Апокаліпсису. Його прем'єра відбудеться 31 травня.

6 березня 2019,  20:06 | Новини серіалів

Вийшов офіційний трейлер фентезійного серіалу «Добрі передвісники», де Девід Теннант і Майкл Шин втілюють демона й ангела, які рятують світ під пісню групи Queen «Under Pressure».

Екранізація відомого роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта покаже, як на наш світ насувається Апокаліпсис, і єдиною надією людства виявляються демон Кроулі (Теннант) та ангел Азірафель (Шин). Їм потрібно об'єднатися, щоб розшукати юного антихриста Адама (Сем Тейлор Бак) та зупинити чотирьох вершників Апокаліпсису: Війну (Мірей Інос), Чуму (Лурдес Фаберес), Голод (Юсуф Гейтвуд) та Смерть (Браян Кокс).

Сатану в цій історії втілить Бенедикт Камбербетч, а Бога Френсіс МакДорманд.

Прем'єра серіалу «Добрі передвісники» відбудеться напередодні літа, 31 травня.

7 жовтня 2018,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Теннант і Майкл Шин відправляються рятувати світ в тизер-трейлері фентезійного серіалу «Добрі передвісники» від Amazon.

Серіал буде екранізацією однойменного роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта, в якому демон Кроулі (Теннант) об'єднується з ангелом Азірафелем (Шин), щоб врятувати світ від Армагеддону. Тизер-трейлер показує, що вони «дружать» вже 6 тисяч років, і що коли Кроулі дізнається про кінець світу, який насувається, він одразу ж повідомляє про це Азірафелю і всім своїм красномовством намагається переконати ангела допомогти йому цьому запобігти та врятувати улюблену планету з усіма її «чудовими ресторанами і старими книжковими крамницями».

Прем'єра «Добрих передвісників», де також з'явиться Джон Гемм, відбудеться у 2019 році.

25 липня 2018,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Amazon поділилася закулісним відео про свій новий фентезійний міні-серіал «Добрі знамення», де зіграє зірка «Доктора Хто» та «Гаррі Поттера» Девід Теннант.

Читати далі...