Новини про серіал (2012 – ...)

9 квітня 2020,  15:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамениті голлівудські актриси Ніколь Кідман та Меріл Стріп знову попрацюють разом. Вони візьмуть участь в незвичайному «Випускному» від режисера Раяна Мерфі, творця хітових серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів».

Читати далі...
1 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів

У 15 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» з'явиться зірка серіалів «Анатомія пристрасті» і «Скандал» Кейт Бертон, як розкриває її промо-ролик.

Роль Бертон поки не розголошується, але в промо-ролику Гаррі (Руперт Еванс) знаходить її в темній кімнаті з картою світу на стіні і трьома людьми, які сплять (або знепритомніли) поруч з її ногами. Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) лякається страшного монстра, Мейсі (Мадлен Манток) заявляє, що «хтось проводить над ними страшний експеримент», і просить, щоб її «розбудили від цього жахливого кошмару», а Мел (Мелоні Діас) опиняється під замком в зловісній лікарні. Невже Бертон грає нову інкарнацію демона страху Барбаса з оригінальних «Зачарованних», який умів втілювати в життя кошмари відьом? Як ви гадаєте?

Серію «Third Time's The Charm» («Бог любить трійцю») доведеться чекати цілий місяць її прем'єра відбудеться 28 березня за українським часом.

17 січня 2020,  21:36 | Новини серіалів

Щойно вийшов напружений тизер-трейлер нового драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», головні ролі в якому виконують зірка серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон.

Адаптація роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» покаже перетин доль ідеальної зі сторони сім'ї Річардсонів та їхньої матері Єлени (Візерспун) та енігматичної Мії Воррен (Вашингтон) та її дочки. Ця історія буде досліджувати вагу секретів, природу мистецтва і самобутності, люте тяжіння материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі. Оскільки в трейлері ідеальне життя Єлени буквально спалахує величезною пожежею.

Також в трейлері з'являється зірка «Анатомії пристрасті» Джессі Вільямс, він зіграє людину з минулого Мії. Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через два місяці, 18 березня, на стримінговому сервісі Hulu.

18 травня 2019,  18:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон оголосили про старт знімального процесу свого нового багатосерійного проекту «Усюди жевріють пожежі».

Читати далі...
24 грудня 2018,  16:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія об'єднається із зіркою «Скандалу» Керрі Вашингтон у своїй новій комедії «24-7».

Читати далі...
5 липня 2018,  01:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ходячих мерців» Лорен Кохен та зірка «Скандалу» Скотт Фоулі відправляються рятувати світ в першому трейлері нового серіалу «Whiskey Cavalier».

Годинна драмеді з елементами екшену буде слідувати за пригодами сильного, але ласкавого суперагента ФБР Вілла Чейза (кодове ім'я «Whiskey Cavalier»). Після емоційного розриву відносин Чейзу приписують в напарники крутого оперативного агента ЦРУ Франческу «Френкі» Тровбрідж (кодове ім'я «Fiery Tribune»). Разом вони очолюють міжнародну команду кумедних та героїчних шпигунів, які періодично рятують світ (і один одного), поки Чейз та Френкі відправляються в подорож скелястими дорогами дружби, романтики та офісної політики.

Дата прем'єри серіалу «Whiskey Cavalier», який продюсують Девід ХемінгсонЯк я зустрів вашу маму», «Кістки») та Білл ЛоуренсКлініка», «Місто хижачок»), поки не повідомляється, але він вийде на екрани восени чи взимку.

9 вересня 2017,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC за допомогою нового промо-ролика повідомив, що чекати на повернення серіалів «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство» залишилося менше місяця.

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
4 березня 2016,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с «Агентами Щ.И.Т.» канал ABC продлил жизнь троице сериалов Шондалэнда: «Анатомии страсти», «Скандалу» и «Как избежать наказания за убийство», а также еще 7 ситкомам и драмам.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
15 вересня 2015,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии возвращения на экраны сериалов Шонды Раймс «Анатомия страсти», «Скандал» и «Как избежать наказания за убийство» их актеры собрались вместе для групповой фотосессии, а главные героини сериалов поговорили о будущем сезоне и сексизме Голливуда.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
12 травня 2015,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC объявил список сериалов, которые получили еще по новому сезону, а также те сериалы, которые больше не вернутся на телеэкраны. Среди первых оказались «Касл» и «Однажды в сказке».

Среди сериалов-ветеранов были продлены «Касл» на 8 сезон, «Однажды в сказке» на 5 сезон, «Анатомия страсти» на 12 сезон, «Скандал» на 5 сезон, «Нэшвилл» на 4 сезон, «Агенты «Щ.И.Т.» на 3 сезон, а также ситкомы «Американская семейка» и «Бывает и хуже» на 7 сезоны и «Голдберги» на 3 сезон.

Для своего второго сезона на телевидении вернутся драмы «Как избежать наказания за убийство», «Агент Картер», «Американское преступление» и «Тайны и ложь», комедии «Черноватый», «Трудности ассимиляции» и мюзикл «Галавант».

Но даже приличные рейтинги не смогли спасти «Вечность» (7.9 миллионов зрителей), «Cristela» (6.1 миллион зрителей) и «Воскрешение» (6.9 миллионов зрителей), телеканал принял решение их закрыть.

17 листопада 2014,  16:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В недавнем интервью, которое 42-й Президент США дал на шоу Эллен ДеДженерес, Билл Клинтон рассказал, почему с интересом смотрит такие популярные сериалы, как «Скандал» и «Карточный домик».

Оказывается, Клинтон является большим поклонником сериалов, которые пишет сценарист Шонда Раймс. Он до сих пор смотрит «Анатомию страсти» и начал смотреть «Как избежать наказания за убийство», также авторства Раймс.

Билл Клинтон о том, как он начал смотреть сериалы:

Некоторое время моя жена часто ездила в командировки, а я оставался один дома...

Клинтон поведал о том, что дружит с Кевином Спейси и Керри Вашингтон, исполнителями главных ролей в популярных политических драмах «Карточный домик» и «Скандал», за развитием чьих событий следит с интересом.

Потом он в шутку восхитился тем, как же легко удается сериальным политикам оставаться безнаказанными за убийство:

Дело в том, что в частности и делает «Скандал» и «Карточный домик» такими развлекательными, я себе не представляю, как бы президенту в исполнении Спейси или главе администрации президента в «Скандале» убийство могло бы действительно сойти с рук. Хотел бы я знать об этом, когда был на посту. Вы только подумайте, сколько возможностей я упустил! Это какое-то сумасшествие.

Разделяете ли вы сериальные вкусы 42-го Президента США?