Ніколь Кідман, Меріл Стріп та Керрі Вашингтон зіграють в мюзиклі «Випускний»

9 квітня 2020,  15:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамениті голлівудські актриси Ніколь Кідман та Меріл Стріп знову попрацюють разом. Вони візьмуть участь в незвичайному «Випускному» від режисера Раяна Мерфі, творця хітових серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів».

Драматична комедія з елементами мюзиклу «Випускний» розповість про трупу самозакоханих зірок театру, які відправляються в невелике консервативне містечко у штаті Індіана, щоб підтримати старшокласницю, якій адміністрація школи не дозволяє привести на випускний свою дівчину.

Для Кідман та Стріп це буде третя акторська співпраця після оскароносного фільму «Години» і популярного серіалу «Велика маленька брехня», в 2 сезоні якого Стріп втілила свекруху Кідман.

Компанію їм складе зірка серіалу «Скандал» Керрі Вашингтон, яка зараз підкорює критиків та звичайних глядачів в новому драматичному серіалі «Усюди жевріють пожежі», де разом з нею знялася колега Кідман і Стріп по серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун.

Також в цьому «Випускному» зіграють Джеймс Корден, який раніше співав зі Стріп у мюзиклі «У темному-темному лісі», та відомий комік Кіген-Майкл Кі, якого можна було нещодавно побачити в фільмах «Хижак», «Ігри з вогнем» і «Мене звати Долемайт» та почути в мультфільмах «Король Лев» та «Історія іграшок 4».

Зйомки «Випускного» стартували в грудні, але були призупинені в зв'язку зі всесвітньою пандемією коронавірусу. Так що його прем'єра, швидше за все, відбудеться не в 2020, а вже в 2021 році.

1879 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: