Новини про серіал (2016 – 2020)

14 липня 2022,  17:16 | Новини серіалів

Новий кадр супергеройського серіалу від Marvel та Disney «Жінка-Халк», що вийде цього літа, представляє актрису Джамілу Джаміл в образі суперлиходійки Титанії.

Читати далі...
28 листопада 2020,  00:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після закінчення популярного серіалу «У кращому світі» його зірка Тед Денсон знайшов собі нову роботу на телебаченні він втілить нетямущого мера Лос-Анджелеса в американському ситкомі «Mr. Mayor» («Містер Мер»).

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
1 червня 2020,  22:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки пригодницького фільму «Джуманджі: Наступний рівень» Карен Гіллан та Аквафіна возз'єднаються на великому екрані в комедійному бойовику «Shelly», який буде частково в дусі «Поганих дівчат».

Читати далі...
8 листопада 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за нею? Майбутній стримінговий сервіс HBO Max оголосив, що в рімейку серіалу «Пліткарка» закадровим голосом буде Крістен Белл.

Читати далі...
3 вересня 2019,  14:51 | Новини серіалів

Все хороше колись закінчується. Навіть один з найкращих ситкомів на американському телебаченні «У кращому світі», про що нам нагадує божевільний промо-ролик його 4 сезону.

Серіал, який в цьому році претендує на 4 премії «Еммі», розповідає про Елеанор Шеллстроп (Крістен Белл), яка помилково потрапляє до Раю, де її з розпростертими обіймами зустрічає безсмертний архітектор Майкл (Тед Денсон). В Раю вона зустрічає Джанет (Д'Арсі Карден), штучний інтелект, який служить її гідом, та свою споріднену душу, професора етики Чіді Анагоні (Вільям Джексон Гарпер). І щоб там залишитися, Елеанор необхідно побороти свої шкідливі звички і стати кращою людиною.

Прем'єра фінального сезону «У кращому світі» відбудеться 26 вересня.

26 липня 2019,  00:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселе закулісне відео американського комедійного серіалу «У кращому світі» з Крістен Белл у головній ролі повідомляє про те, що цієї осені на екрани вийдуть його нові серії.

Серіал «У кращому світі» слідує за молодою жінкою Елеанор (Белл), яка помилково потрапляє до Раю. У Раю від вина немає похмілля, матюки замінюються смішними евфемізмами, а жителі — суцільні святоші. І хоча Елеанор відчуває себе в цьому дуже правильному і казковому місці чужою, вона вирішує спробувати вписатися, оскільки ви самі знаєте, яка в неї є альтернатива.

Прем'єра 4 сезону комедії «У кращому світі» відбудеться 26 вересня.

А поки ви чекаєте нові серії «У кращому світі», Белл зараз можна побачити в 4 сезоні серіалу «Вероніка Марс», де вона повернулася в образі культового детектива.

19 червня 2018,  00:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер драматичної комедії «Like Father» («Як батько»), головну роль в якій виконує зірка серіалів «Вероніка Марс» і «В кращому світі» Крістен Белл.

Белл втілює жінку-трудоголіка, яку наречений залишає біля вівтаря. На додаток на зірване весілля заявляється її батько-трудоголік (володар 3 премій «Золотий глобус» Келсі Греммер), якого вона не бачила з 5 років; а після вони напиваються і вирішують відправитися разом в круїз, в який героїня повинна була поїхати з чоловіком на честь медового місяця. На кораблі дочка й батько повинні пройти складний шлях, щоб знайти спільну мову і стати справжньою родиною.

Також в «Like Father» з'явиться Сет Роген, відомий завдяки комедіям «Це кінець» і «Сусіди. На стежці війни».

Прем'єра повнометражного дебюту Лорен Міллер на Netflix відбудеться 3 серпня.