Крістен Белл знову стане голосом «Пліткарки»

8 листопада 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за нею? Майбутній стримінговий сервіс HBO Max оголосив, що в рімейку серіалу «Пліткарка» закадровим голосом буде Крістен Белл.

У «Пліткарці» Белл озвучувала ту саму таємничу «Пліткарку», яка знає всі секрети жителів Верхнього Іст-Сайда, з найпершої серії, яка вийшла у 2007 році. Протягом усіх 6 сезонів Белл була невід'ємною частиною серіалу, але завжди залишалася за кадром, поки не з'явилася в камео у фінальній серії на радість шанувальникам.

І тепер її голос буде озвучувати нові інтригуючі та скандальні секрети у перезапуску, за який взявся HBO Max, повідомляє TV Line.

Поки Белл є єдиним підтвердженим членом каста серіалу, чия прем'єра очікується у 2020 році, але точної дати виходу у ньго поки немає.

У цьому році Белл можна було побачити у перезапуску «Вероніки Марс», де вона повернулася на екрани в образі культового приватного детектива, а з 21 листопада в українських кінотеатрах будуть показувати новий діснеївський мультфільм «Крижане серце 2», де Белл озвучує принцесу Анну та співає усі її пісні.

Також актриса зараз грає головну роль в 4 сезоні комедійного серіалу «У кращому світі», який стане для нього фінальним.

2213 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: