Новости, в которых упоминается Бри Ларсон

2 ноября 2023,  14:05 | Новости фильмов

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читать далее...
22 октября 2023,  00:30 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Жовтень порадує усіх серіаломанів новими серіями супергеройського серіалу «Локі» та кримінального детективу «Люпен», а також нас чекає повернення божевільних пригод Ріка та Морті (які тепер будуть говорити іншими голосами), новий серіал з лавреаткою премії «Оскар» Брі Ларсон та «Падіння дому Ашерів».

Читать далее...
15 сентября 2023,  15:06 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Apple TV+ представила офіційний трейлер драматичного міні-серіалу «Уроки хімії», головну роль в якому виконає лавреатка премії «Оскар» Брі Ларсон, також відома за роллю супергероїні Капітан Марвел.

Читать далее...
31 августа 2023,  22:57 | Новости фильмов

У мережі з'явився ретроспективний трейлер супергеройського фільму Нії ДаКости «Марвели», що згадує події блокбастера «Капітан Марвел» та нещодавніх серіалів «Ванда/Віжен» і «Міз Марвел», що показали становлення нових супергероїнь MCU.

Читать далее...
21 июля 2023,  12:46 | Обновления

Спішимо поділитися офіційним українським трейлером і новим постером супергеройського екшену «Марвели» про найсильніших героїв цього всесвіту, головну роль в якому виконує лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон. В кінотеатрах фільм можна буде подивитися з 9 листопада.

Читать далее...
Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 июля 2023,  03:30 | Рецензии | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читать далее...
6 июня 2023,  20:23 | Новости фильмов

У своєму другому сольнику «Марвели» супергероїня Капітан Марвел та її союзниці зіштовхнуться з новою небезпечною загрозою, яку втілить акторка Заві Ештон.

Читать далее...
3 июня 2023,  20:50 | Новости сериалов

Лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон, також відома за роллю супергероїні Капітан Марвел у фільмах MCU, виконає головну роль у новому драматичному серіалі від платформи Apple TV+ «Уроки хімії», що вийде восени.

Читать далее...
11 апреля 2023,  19:00 | Новости фильмов

У своєму другому сольнику «Марвели» відважна героїня Капітан Марвел об'єднається з двома новими супергероїнями всесвіту MCU, і його тизер-трейлер обіцяє, що це буде весела та незабутня пригода космічного масштабу.

Читать далее...
30 марта 2023,  20:00 | Новости фильмов

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Читать далее...
17 февраля 2023,  20:05 | Новости фильмов

На честь світової прем'єри нового кінокоміксу від Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» ми отримали перший погляд на один з наступних фільмів MCU «Марвели», який буде сиквелом «Капітана Марвел».

Читать далее...
10 февраля 2023,  20:11 | Новости фильмов

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читать далее...
9 февраля 2023,  20:11 | Новости фильмов

Напередодні релізу трейлера пригодницького екшену «Форсаж 10» у мережі з'явився перший кадр, який представляє нову героїню лауреатки премії «Оскар» Брі Ларсон.

Читать далее...
1 февраля 2023,  23:38 | Новости фильмов

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читать далее...
2 мая 2022,  18:22 | Новости фильмов

Как думаете, за 15 секунд можно успеть многое? Как минимум раскрыть несколько очень любопытных деталей о грядущем супергеройском блокбастере «Доктор Стрэндж в Мультивселенной безумия», как показывает его новый ТВ-ролик.

Читать далее...