«Форсаж 10»: нові кадри екшену з Віном Дизелем, Брі Ларсон та Джейсоном Момоа

30 марта 2023,  20:00 | Новости фильмов

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Перший ексклюзивний кадр фільму «Форсаж 10», якими днями поділився журнал Total Film, показує дружні посиденьки в барі за участю Віна Дизеля та нової героїні Брі Ларсон, які, очевидно, будуть на одному боці. На другому кадрі Домінік Торетто серед натовпу готується до чергових перегонів, а на третьому з'являється новий лиходій франшизи Данте, якого грає Джейсон Момоа.

Цікаво, що Дизель та Ларсон є частиною кіновсесвіту Marvel. Перший озвучує Грута, а друга втілює супергероїню Керол Денверс/Капітана Марвел. Тим часом Момоа грає супергероя зі всесвіту DC Артура Каррі/Аквамена. Тож вони в цьому плані колеги.

Також у десятій частині пригод Домініка Торетто та його численної родини повернеться лиходійка Сайфер у втіленні Шарліз Терон, яка й сама нещодавно приєдналася до всесвіту MCU, зігравши чаклунку Клею Стрендж у сцені після титрів блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Режисером чергового блокбастера про гонщиків виступає Луї Летерьє, який зняв фільми «Перевізник», «Неймовірний Халк» та «Ілюзія обману» і серіал «Люпен».

Українська прем'єра екшену «Форсаж 10» очікується 18 травня.

1050 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: