«Марвели»: український трейлер нового супергеройського блокбастера з Брі Ларсон та Семюелом Л. Джексоном

11 апреля 2023,  19:00 | Новости фильмов

У своєму другому сольнику «Марвели» відважна героїня Капітан Марвел об'єднається з двома новими супергероїнями всесвіту MCU, і його тизер-трейлер обіцяє, що це буде весела та незабутня пригода космічного масштабу.

Супергеройський екшен «Марвели» покаже, як три супергероїні Керол Денверс/Капітан Марвел (Брі Ларсон), Моніка Рамбо (Тейона Парріс) та Камала Хан/Міз Марвел (Іман Веллані) зіштовхуються з великою проблемою: щоразу, коли хтось з них використовує свої суперсили, їх транспортує крізь космос і міняє місцями. Тож їм потрібно працювати разом, щоб розібратися з цією проблемою та знову врятувати світ (чи всесвіт).

Нагадаємо, що Керол є хрещеною Моніки, проте вони дуже довго не бачилися (мабуть, від подій «Капітана Марвел»), а Камала є великою фанаткою Капітана Марвел.

Головну лиходійку втілить Заві Ештон, яка, до речі, нещодавно народила дитину від.. Тома Гіддлстона, який втілює у всесвіті Marvel бога обману Локі.

Також у кінокоміксі режисерки Нії ДаКости повернеться Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), найкращий друг Керол. Продюсує стрічку Кевін Файгі.

В український прокат блокбастера «Марвели» вийде 9 листопада.

13705 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: