Новости фильмов

14 июня 2024,  19:38 | Новости фильмов

Комедійний екшн «Мій шпигун» отримає продовження під назвою «Мій шпигун: Вічне місто», в якому повернуться головні герої у втіленні Дейва Батісти та Хлої Коулмен. І цього разу їх чекають пригоди в Італії.

Читать далее...
14 июня 2024,  12:56 | Новости фильмов

Перші кадри очікуваного фентезійного мультфільму «Володар перснів: Війна рохіррімів» від Warner Bros. Pictures, заснованого на міфології письменника Дж.Р.Р. Толкіна, представляють його головну героїню та головного лиходія.

Читать далее...
13 июня 2024,  16:31 | Новости фильмов

Ведмедик Паддінгтон, головний герой дитячих книжок англійського письменника Майкла Бонда, повертається з новими пригодами в першому офіційному трейлері сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона в Перу», що вийде наступного року.

Читать далее...
12 июня 2024,  13:36 | Новости фильмов

Режисер Зак Снайдер приготував сюрприз для своїх шанувальників. Влітку на платформі Netflix вийде режисерська версія його нової науково-фантастичної дилогії «Бунтівний Місяць».

Читать далее...
11 июня 2024,  18:30 | Новости фильмов

Представляємо фінальний трейлер пригодницького бойовика «Погані хлопці: Все або нічого», нового розділу хітової екшн-франшизи, що стартувала у 1995 році. Головні ролі в ньому виконують давні друзі Вілл Сміт та Мартін Лоуренс.

Читать далее...
10 июня 2024,  20:31 | Новости фильмов

На честь Дня друзів у мережі з'явився новий тизер-трейлер супергеройського блокбастера Шона Леві «Дедпул і Росомаха», що натякає на появу нової супергероїні! І у неї приголомшливі ніжки.

Читать далее...
10 июня 2024,  13:33 | Новости фильмов

Знаменитий актор Едді Мерфі знову втілить легендарного поліцейського Акселя Фоулі у четвертій частині франшизи «Поліцейський із Беверлі-Гіллз», що незабаром вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читать далее...
10 июня 2024,  13:00 | Новости фильмов

Кінокомпанія FILM.UA представила у мережі повноцінний трейлер очікуваного українського горора «Конотопська відьма», який на початку попереджає, що він «містить сцени страждань та мученицької смерті окупантів».

Читать далее...
8 июня 2024,  14:31 | Новости фильмов

Нові світлини зі зйомок стрічки «Матеріалісти» режисерки Селін Сон представляють перший погляд на її закоханих героїв, яких грають Капітан Америка та Анастейша Стіл.

Читать далее...
8 июня 2024,  12:40 | Новости фильмов

Українські кінематографісти планують зняти екранізацію культового роману видатного письменника Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», який вважають «першим українським дитячим бестселером».

Читать далее...
7 июня 2024,  16:42 | Новости фильмов

Зірки фільму «Газетяр» Ніколь Кідман та Зак Ефрон возз'єднаються влітку через 12 років в романтичній комедії «Сімейна справа», що вийде на платформі Netflix.

Читать далее...
6 июня 2024,  14:00 | Новости фильмов

Влітку в український прокат вийде екшн-трилер «Судна нічка» («Wake Up»), який зняло тріо канадських режисерів, відомих під псевдонімом RKSS, тобто Roadkill Superstars.

Читать далее...
4 июня 2024,  12:55 | Новости фильмов

Кінокомпанія Sony Pictures нарешті поділилася офіційним трейлером супергеройського блокбастера «Веном: Останній танець», заснованого на коміксах Marvel, де у головній ролі повертається Том Гарді, він же Шалений Макс.

Читать далее...
1 июня 2024,  15:55 | Новости фильмов

У мережі з'явилося коротке відео пригодницького екшну «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», що показує героїню Ані Тейлор-Джой без волосся та з залізною рукою. Як гадаєте, вона схожа на ту Фуріозу, яку зіграла Шарліз Терон?

Читать далее...
31 мая 2024,  18:12 | Новости фильмов

Джуд Лоу, він же молодий Дамблдор, та Алісія Вікандер, вона ж Лара Крофт, втілять короля та королеву Англії у новій історичній драмі «Гамбіт королеви» («Firebrand»), що вийде влітку в український прокат.

Читать далее...