«Таємне вторгнення»: дивіться новий трейлер наступного серіалу Marvel, що вийде влітку

14 июня 2023,  20:58 | Новости сериалов

Нік Ф'юрі стає «найбільш розшукуваним чоловіком на планеті» у свіжому трейлері шпигунсько-супергеройського міні-серіалу «Таємне вторгнення» (також відомого як «Секретне вторгнення»), наповненому екшеном та загадками.

Міні-серіал від кінокомпанії Marvel Studios та платформи Disney Plus «Таємне вторгнення» покаже нові пригоди легендарного шпигуна та засновника Месників Ніка Ф'юрі, якого знову зіграє номінант на премію «Оскар» Семюел Л. Джексон. Йому доведеться об'єднати свої сили з Талосом, в образі якого повертається зірка «Капітана Марвел» Бен Мендельсон, щоб зупинити ворожих скруллів, які проникли у вищі ешелони кіновсесвіту Marvel.

Також Ф'юрі будуть допомагати його давня колега та союзниця Марія Гілл (Кобі Смолдерс), Джеймс «Роді» Роудс (Дон Чідл) та колишній агент ЦРУ Еверетт Росс (Мартін Фріман), якщо, звісно, вони не скрулли.

Нових героїнь MCU втілять зірка хітового фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк, вона ж Мати драконів, та зірка популярного серіалу «Корона» Олівія Колман.

Онлайн-прем'єра перших серій «Таємного вторгнення» відбудеться 21 червня. Цей шпигунський екшен буде першим з трьох серіалів від Marvel, що вийдуть у 2023 році. Далі нас чекають прем'єри другого сезону «Локі» та серіалу «Ехо».

831 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: